Pratite nas

Vidoviti ljudi

Kako je vidovita Rabija riješila pravu dramu u životu Ivana F., iz Kreševa: ŽENA ILI LJUBAVNICA!?

Published

on

Na jednom od mnogobrojnih poslovnih putovanja Ivan se zbližio sa svojom sekretaricom iz firme. Bila je nova i odmah mu je zapela za oko, a činilo se da ona baš njega kad sretne usporava hod i popravlja odjeću na sebi.

Imponirala mu je činjenica da se dopada djevojci koja je devet godina mlađa od njega. U početku je mislio da će to biti samo još jedna avantura kojom je povremeno razbijao monotoniju bračnog života, ali za kratko vrijeme ono što je trebala biti jednokratna zabava preraslo je u noćnu moru.

Kao u drami

“Kao da je neko drugi upravljao mojim životom; zaljubio sam se kao pubertetlija, a da se nešto čudno dešava samnom bio sam siguran kada sam uveliko počeo odsustvovati od kuće. Zapostavio sam ženu i djecu, pa čak i neke poslovne obaveze. Kupio sam Ines, svojoj sekretarici stan, iz kojeg skoro da nismo ni izlazili. Pokrenuo sam i brakorazvodnu parnicu. Moja porodica je ispaštala, ali ja sam to kasno shvatio, kad je situacija već uveliko izmicala kontroli i kada sam postao zarobljenik moje sekretarice – priča Ivan.

Ono što se naknadno dešavalo u ovom ljubavnom trouglu ličilo je na scenario iz nekog filma – drame.

“Moja ljubavnica Ines za kojom sam glavu izgubio, predložila je da s njom posjetim Vidovitu Rabiju. Htjela je naime da zna šta nas očekuje u budućnosti i hoće li moj razvod biti bezbolno okončan. Tada nisam bio svjestan da se ona zapravo zanima koliko djeluje crna magija koju mi je naručila preko jedne gatare iz Srebrenika.

Ni u snu nije mogla zamislit da se Vidovitoj Rabiji za savjete i pomoć obratila i Ivanova supruga. Već je kod nje bila na tretmanima. Donijela joj je i suprugovu fotografiju.

“Nju je zanimalo kako će proteći razvod, kome će pripasti djeca, te kako će se završiti imovinaska rasprava. Bila se pomirila sa činjenicom da je kraj njihovoj bračnoj zajednici, ali je željela da Ivanu se osveti kroz djelidbu i preko djece – kazuala im je Vidovita Rabija.

Na neka pitanja odmah nije imala odgovor. Ali, nakon “otvaranja zvijezde” za oboje, ona je “vidjela”  pomirenje, porodičnu sreću, ali i treću osobu, koja im stoji na tom putu i koja je magijom unijela razdor u Ivanov brak.

Žrtva sihirbaza

Iskusna vidovnjakinja je odmah vidjela da je Ivanova ljubavnica na njega bacila čini uz pomoć jedne gatare iz Visokog.

“Rekla sam Ivanovoj supruzi da se strpi bar desetak dana, a da ću za to vrijeme pokušati na neki način pomoći u rješavanju problema. “Vidjela” sam da će ta žena, ljubavnica njenog muža, vrlo brzo doći meni…

Dva dana, nakon susreta sa Ivanovom suprugom, na Rabijina vrata pokucali su Ivan i njegova ljubavnica.

“Došla maca na vratanca – zaključila Vidovita Rabija u sebi.

Kako je imala njihove slike, posebnim ritualima ih je prizvala sebi. Silno je željela da spasi Ivanov brak, jer je on zaista upao u „crnomagijaške kandže“.

Trebalo je u ovom trouglu biti i mudar, i moćan, i snalažljiv. Vidovita Rabija je bila na strani Ivanove djece i braka, te ni krive ni dužne njegove divne supruge. Sa svim akterima je zakazivala zasebne tretmane, na kojima je užurbano skidala teške sihire sa Ivana.

“Nije bilo nimalo lako, ali sam bila uporna da spasim njegovu porodicu, a odstranim uljeza. On tu nije bio nimalo kriv, bio je žrtva sihirbaza. Nakon nekoliko tretmana sam mi je rekao da su mu se oči počele otvarati i da se pokajao zbog pokrenute brakorazvodne parnice.

Želio se vratiti svojoj ženi, i Rabija mu je to omogućila. Nakon završenih tretmana, dobio je i specijalnu zaštitnu hamajliju od koje će se potencijalne vradžbine automatski odbiti i snaći onog ko se njima bavi – pojasnila mu je čuvena vdovnjakinja i iscjeliteljka iz Doboja.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal)


.

Vidoviti ljudi

Mihajla S. iz Beograda spasila je Vidovita Rabija: KAD ČOVJEK POLUDI, NOVAC NE POMAŽE

Published

on

Od kako znam za sebe, mene je samo novac interesovao. Najbolje automobile, provod i žene kupovao sam novcem. Po nekoliko hiljada eura sam trošio za sat dobre zabave. Svjestan da živimo u vremenu u kojem se sve kupuje, koristio sam svoje i bogatststvo svojih roditelja maksimalno.

Vole radi novca

Trošio sam na sebe, ali i na druge. Nisam žalio čašćavati prijatelje, darujući im skupe poklone, iako sam znao da me vole upravo  radi novca.

I oinda, desilo se nešto strašno. Prvi problem u mome životu koji novac nije mogao riješiti – započinje svoju ispovijest Mihajlo, privatni poduzetnik iz Beograda. Prelomni trenutak bile su tegobe njegovog brata Stevana. On je prije desetak mjeseci doslovno poludio.

“Moj brat Stevan je oduvijek bio drugačiji od mene. Vrijeme je provodio u učenju, radije se družio s knjigama umjesto s djevojkama ili duštvom u kafanama. Govorio sam mu da će skrenuti od tolikog učenja ina kraju to se i desilo. Samo, ono što mu se desilo, nije imalo veze sa njegovom zaluđenošću knjigama – okriva nam Mihajlo.

Za svog jedinog brata Mihajlo je bio spreman sve uraditi. Potrošiti ako treba svo bogatstvo, na kraj svijeta otići – samo da mu pomogne. No, sve to nije bilo dovoljno.

Uvrnuto se ponašao

“Stevano je svakim danom bilo sve gore. U licu je bio žut, izgubio je dosta ne težini. Ispuštao je neke neartikulisane zvukove, ponašao se uvrnuto. NIje nas ni raspoznavao. Ljekari su ga kljukali lijemovima, a bio sam angažovao najbolje spcijaliste. Čak sam kao vodio i u Austriju kod tamošnjih psihijatara. Zalud! Stevan je nestajao pred mojim očima, a ja nisam mogao ništa učiniti . Sav moj novac bio je bezvrijedan, ostajao sam bez brata – nastavlja Mihajlo svoju ispovijest.

Haotična situacija u ovoj beogradskoj porodici trajala je devet mjeseci. Za to vrijeme u Stevanovo liječenje su se uključili i alternativci i iscjelitelji.

“Tada su prvi put u moju kuću ušli vidovnjaci, gatare, travari. Stevan je blijedio i kopnio, ispraznim pogledom pratio sve te ljude koji su prolazili kroz naš dom. Nema šta nisam uradio da bratu vratim naglo izgubljeni razum. Sve je bilo uzalud. Shvatio sam da, ipak, ima nešto važnije i vrijednije od novca  kojem sam u životu toliko pažnje poklanjao –  kazuje Mihajlo i nastavlja:

“A onda, nakon skoro izgubljene nade i odustajanja od svega, jedan poziv iz Bosne  opet me “vratio u igru”. Probudila se nova nada, osjećaj da ću uspjeti pomoči bratu. Nazvao me drug iz Doboja i rekao da dođem što prije.

“Kako se zove bolnica? U kojoj je ulici? – pitao sam.

Uči iz Kur'ana

“Ma kakva bolnica, ima ovdje jedna žena, uči iz Kur'ana, pomaže ljudima i kod najvećih nevolja. Samo dođi – uvjeravao me prijatelj.

I tako, već sutradan sam se našao kod Iscjeliteljke Rabije. Brata sam ostavio u hotelu, a ja krenuo u “izvidnicu”. Čim sam ušao u njenu sobu, na vratima sam joj počeo glumiti i govoriti da sam teško bolestan.

“Sramota, tolike si kilometre prešao da bi me lagao. Tvom bratu treba pomoć, u teškom je stanju – blago me je ukorila ona, uvjerivši me s tim odgovorom  da sam na pravom mjestu.

I bio sam. Posramljen zbog izgovorene laži, izvinuo sam se i otišao po brata. Unio sam ga kod Rabije, a ja ostao u čekaonici. Nikada mi u životu nije bio duži kao taj sat vremena. Činilo mi se da godine prolaze, a onda, vrata su se otvorila, a na njima moj brat. Stoji na nogama, smješka mi se, ja mu trčim u zagrljaj…

Pakosna familija

Vidovita Rabija nam je rekla ko je počinilac ovog užasnog čina. U pitanju je naša pakosna familija, koja je odlučila magijom uništiti naše živote. Jeli smo i pili njenu začaranu hranu, čak i nosili na sebi poklone. U narukvici kojeg je poklonila bratu za 18. rođendan čak smo našli konce, kojim je, prema Rabijinom tumačenju, “vezivala” bratovu sreću. Ali, i moju.

“Od danas pamet u glavu! Uozbilji se i prekini sa raskalašenim životom – upozorila me je Vidovita Rabija na povratku za Beograd.

Sada imam bitnijeg posla, mijenjam svoj život iz temelja. Danas čuvam svoje zdravlje, uozbiljio sam se, imam druge ciljeve u životu. Provodi i trošenje novca na ljude koji me mrze i zavide mi  – daleka su prošlost.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending