Pratite nas

Poznati

Kako Goca Lazarević pravi džem: DVIJE VARJAČE U RUKE I MIJEŠAM, MIJEŠAM…

Published

on

Poznata kao žena vedrog duha, Gordana Lazarević, bez obzira na koronu, ljetovala je u Grčkoj. Odmarala je sa drugaricom.

Nakon ljetovanja, Goca nastavlja da se odmara, jer, kako kaže, zbog trenutne situacije nije u mogućnosti da nastupa. Posvetila se pripremi zimnice. Trenutno je okupiranja pripremama džema od kajsija. Evo kako ona sprema taj specijalitet:

“Imam divan recept od kojeg džem bude lijepe žućkaste boje, ma topi se u ustima, a poenta je da se kuha u malim količinama. Ja stavim dvije manje šerpe na vatru, ubacim sastojke, dvije varjače u ruke i miješam. Skuham džem za pola sata – dodaje Goca.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending