Pratite nas

Parapsihologija

Kakav je dok spava: ŠTA KAZUJE AKO SE SE ZGRČI, RAZBAŠKARI, ILI IZVALI PRAV KAO SVIJEĆA?

Published

on

Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava. Tu, na krevetu pored vas, leži čitava priča o njegovim uspjesima i porazima.

Ako lice duboko zagnjuri u jastuk, to znači da je već isplanirao cijeli život, ali i da je veliki paničar. Spava li uvijek čvrsto zatvorenih usta, to upućuje na zaključak da je duboko u sebi ogorčen i bijesan. Stoga se bacite na posao i otkrijte zašto je takav.

Muškarac koji se sakriva ispod jorgana je povučen, a i tehnike zavođenja su mu strane. Istovremeno, ima mnogo prijatelja koji uživaju u njegovom društvu. Katkad je toliko isfrustriran da bi želio da pobjegne od svega i svakoga.

Ukoliko spava u zgrčenom položaju, tako da mu ruke dodiruju koljena, a da se brada oslanja na grudi, ustanovićete da je duboko u sebi nesretan. Ipak, ako tako spava samo povremeno, nemojte da paničite, jer je to samo pokazatelj da je veoma nesiguran u sebe.

Muškarac koji spava tako da se razbaškari po cijelom krevetu ima snažnu ličnost i voli da sve drži pod kontrolom. On u životu nema mnogo nedoumica, niti je nesiguran. S lakoćom mijenja radna mjesta i stiče nova iskustva. Mana mu je što je ponekad previše sebičan, ali budite strpljivi – s vremenom će vam pokazati da umije da bude pažljiv i saosjećajan.

Spava li pravo poput svijeće, to znači da puca od samopouzdanja i pozitivne energije. Nijedan problem za njega nije previše ozbiljan i nerješiv. Ponekad vas može iznervirati što smatra kako je u svemu najbolji, najljepši i najpametniji, a ponekad što previše radi pa zbog posla zanemaruje i vas i prijatelje.

Ukoliko i sada spava s omiljenim plišanim likom iz djetinjstva, znači da je riječ o veoma brižnoj osobi, najsretnijoj kada je okružena voljenim ljudima. On obožava da bude u centru pažnje, ali mu to niko ne zamjera jer je veoma draga i nesebična osoba.
.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending