Pratite nas

Poznati

Kad Koke napravi burek: NAJBOLJI SAM KUHAR NA ESTRADI!

Published

on

Osim za mikrofonom, Semir Cerić Koke je vješt i u kockanju, te u kuhinji. On slovi za najboljeg kuhara među pjevačima. On će uskoro na svom YouTube kanalu osim novih pjesama publici pokazati i svoje kulinarske vještine.

“Znanje treba prenositi drugima. Decenijama sam putovao i skupljao različite recepte, a sada je došlo vrijeme da to prenesem i drugima. Uskoro krećem sa objavljivanjem videa sa jelima koja su spremljena po receptima Ala Koke. Neka ljubitelji dobre hrane ništa ne brinu. Naći će se za svakog ponešto.

Putovao sam širom svijeta, upoznao razne kulture i njihove kuhinje i specijalitete, tako da će biti i italijanskih, meksičkih, kineskih, ali i drugih jela. Naravno, neću zaboraviti našu bosansku kuhinju o kojoj se priča širom svijeta. Otkrit ću kako pravim burek, sarmu, sitni ćevap… Dugo sam imao i svoju konobu i restoran, tako da bih mogao postati pravi bosanski Jamie Oliver – kaže Koke.

Kuhinja je njegova velika ljubav, ali, kako kaže, muzika će i dalje biti na prvom mjestu.

” Čovjek se najviše obraduje dobroj klopi, ali i kvalitetnoj pjesmi. Ja ljudima ispunjavam obje te želje – dodao je, te tako odgovorio na pitanje da nema namjeru okačiti mikrofon o klin. (Naj portal)

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending