Pratite nas

Zanimljivosti

Jednu tajnu odnijela u grob: PREMINULA U 49. GODINI, A NA ISTI NAČIN SKONČALA I NJENA JEDINA KĆERKA

Published

on

Profimedia

Od njene smrti prije više od decenije, obožavaoci su imali jedno pitanje: Kako je umrla Vitni Hjuston? Prijavljen je njen uzrok smrti kao utapanje, ali kako i zašto se udavila, zvaničnicima još nije poznato.

Njeno puno ime bilo je Vitni Elizabet Hjuston, rođena je 9. avgusta 1963. godine u Njuarku, Nju Džersi. Hjustonova je potpisala ugovor sa svojom prvom izdavačkom kućom sa 19 godina sa predsjednikom Arista Records Klajvom Dejvisom, koji će kasnije postati njen mentor i blizak prijatelj.

Ogrebotine na rukama

Njena prva dva albuma, Vhitnei Houston iz 1985. i Vhitnei iz 1987. godine, oba su dostigla prvo mjesto na Bilbord 200 i među najprodavanijim albumima svih vremena. Nakon svog debija, Hjustonova je postala jedan od najprodavanijih muzičkih umjetnika svih vremena, sa više od 200 miliona prodatih ploča širom svijeta. Ona drži rekord kao jedina muzička umjetnica u istoriji koja je imala sedam uzastopnih singlova broj jedan na Billboard Hot 100, od ​​”Saving All My Love For You” iz 1985. do “Where Do Broken Hearts Go” iz 1988. Ima dva Emija, šest Gremija i 28 Ginisovih rekorda.

Profimedia

Profimedia

Posljednjih mjeseci pred smrt djelovalo je kao da uspjela da se izvuče iz kandži poroka, a svi su željno iščekivali njen povratak na scenu i nove pjesme muzičke dive! Međutim droga i akohol su je pobijedili u životnoj brobi. Naime, posljednji put je viđena u javnosti kako u vidno alkoholisanom stanju napušta klub “Tru” uz pomoć obezbjeđenja, dok su joj se na zglobovima i rukama vidjele sveže ogrebotine koje su krvarile.

Pjevačica je preminula na današnji dan. 11. februara 2012. godine u hotelu Beverli Hilton na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Imala je 48 godina. Njen publicista Kristin Foster potvrdila je njenu smrt, koja se dogodila nekoliko sati prije nego što je trebalo da nastupi na godišnjoj zabavi Klajva Dejvisa prije Gremija u hotelu Beverli Hilton.

– Mogu da potvrdim da je Vitni Hjuston proglašena mrtvom u 15:55. u hotelu Beverli Hilton. Primili smo poziv u 15.43. iz obezbjeđenja hotela i vatre sa Beverli Hilsa, a policija je odgovorila nekoliko minuta kasnije – rekao je poručnik policije Beverli Hilsa Mark Rozen u izjavi za People tada.

Neko u njenoj pratnji ju je zatekao kako ne reaguje u svojoj sobi… Nije jasno ko je obavijestio hotelsko osoblje jer ona ima prilično pratnju ovdje u hotelu. Pokušali smo da je reanimiramo, ali bezuspješno. Na pitanje da li ima bilo kakvih dokaza o drogi ili nepristojnoj igri, Rozen je tada za People rekao: U ovom trenutku nema očiglednih dokaza o zločestivoj igri ili uzroku smrti.

Na njenoj sahrani prisustvovali su prijatelji i porodica, a dirljiv govor, održao je njen dugogodišnji prijatelj, Kevin Kostner.

Profimedia

Profimedia

Policija je slučaj zatvorila sa objašnjenjem da je pjevačica umrla u kadi, tako što se slučajno udavila. Kasnije, autopsija je pokazala da je pjevačica u krvi imala preveliku dozu narkotika i lijekova.

U posljednjem dokumentarnom filmu o Vitni pod nazivom “Can I Be Me”, njeni bliski prijatelji i saradnici ispričali su neke do sada nepoznate detalje o njenom životu.

Njena bliska saradnica, stilistkinja Elin Lavar, kao i pjevačicin tjelohranitelj Kevin Amons, rekli su da je Vitni Hjuston bila biseksualka i da je imala dugu vezu sa svojom asistentkinjom Robin Kroford.

Ista sudbina

Bobi Braun pronađena je u skoro beživotnom stanju u kadi 2015. godine. Uspješno je reanimirana i prebačena u stanje indukovane kome, ali nažalost izgubila bitku sedam mjeseci kasnije.

Zvanično policijsko saopštenje glasi identično kao i ono za njenu majku koja je preminula tri godine ranije u hotelskoj sobi na Beverli Hilsu: neretan slučaj davljanje usljed predoziranja kokainom i drugim supstancama.

Zanimljivosti

Kako izgleda intimni život sijamskih blizankinja: ŠTA AKO JEDNA ŽELI DA SPAVA S MUŽEM, A DRUGOJ NIJE DO TOGA?

Published

on

Ebi i Britani Hensel su se vjenčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dijele organe od struka na dolje.

Bivši vojni veteran

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja dijeli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim dijeli postelju jer sestre dijele reproduktivne organe.

“Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?” To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku. Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvijek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate blizankinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad lijevom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dijele.

Ko je čovjek koji je oženio spojene blizankinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom dijeli starateljstvo nad kćerkom. Par se vjenčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju kćerku od osam godina.

Genetsko testiranje

Međutim, dvije godine nakon što je Džoš oženio sijamske blizankinje, dobio je tužbu od bivše žene. Ona je od njega tražila genetsko testiranje jer nije sigurna da je dijete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga poslije razvoda dobila još jedno dijete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dijete. (Naj portal)

@abbyandbrittanyhensel

♬ Promises (Skrillex & Nero Remix) – Skrillex / Nero

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending