Pratite nas

Poznati

Ima li Marija Šerifović novu djevojku: Progovorile o pričama da su u vezi

Published

on

Ima li Marija Šerifović novu djevojku: Progovorile o napisima da su u vezi

Marija Šerifović i njena kolegica Jovana Pajić gostovale su u “Ami G Show” u kojem su, između ostalog, govorile o napisima da su u ljubavnoj vezi.

Naime, ove glasine su se počele širiti zato što njih dvije provode dosta vremena zajedno. Jovana je ranije bila u braku s Aleksandrom Cvetkovićem Saletom iz Tropico Banda.

– Pošto ste Jovana i ti napokon ovdje sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu sretni i zadovoljni, da li ste vas dvije u vezi? – upitala ih je voditeljica Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija rekla:

– Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l’ vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se s tim prestane. Neće imati ko više na slavu da mi dođe. Molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?!” – navela je.

Na kraju je ponovo rekla da s tim hitno prestanu. Zatim se u razgovor uključila Jovana.

– Moram da priznam da nam je genijalna za**bancija na tu temu. Toliko se šalimo pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno – kazala je.

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending