Pratite nas

Poznati

I oni se jahtaju: SAŠA POPOVIĆ, JANA, SUZANA UŽIVAJU NA JAHTI U OPATIJI

Published

on

Ako ste mislili da samo Brena, Brega i Merlin imaju jahtu, prevarili ste se! Ima je i od nedavno penzionisani “Grandovac” Saša Popović. On tokom nekoliko posljednjih godinalketuje u Opatiji, gdje mu je smještena jahta, a ima i pansion.

Svakog ljeta popularni Saša ugosti svoje drage prijatelje i kolege sa estrade. Rako je i sada. KOd njega su odmarali Jelena Karleuša, Duško Tošić, a ovih dana je stigla Jana Todorović. Njih dvoje su, zajedno sa Sašinom suprugom Suzanom Jovanović uživali sunčajući se i ploveći jadranskim morem.

Jana je prelijepe trenutke sa prijateljima ovjekovečila video snimcima, a na jednom se Saši i Suzani zahvaljuje na sjajnom gostoprimstvu.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending