Pratite nas

Poznati

Holivudski srcelomac: LEONARDO DI KAPRIO PRIREDIO ROĐENDANSKU ŽURKU ZA SVOJU MLADU DJEVOJKU

Published

on

Leonardo Di Kaprio (45) priredio je iznenađenje svojoj djevojci Kamili Morone za 23. rođendan. Naime, Oskarovac je organizovao proslavu na svojoj luksuznoj jahti Marina Del Rey koja je duga 43 metara.

Par je na “vodenoj ljepotici” isplovio iz Los Anđelesa do obližnjeg Malibua, a proslavi su prisustvovali brojne poznate ličnosti, među kojima su kanadska glumica i model Nina Dobrev, američki glumac Lukas Has, kao i snouborder Šon Vajt.

Zvanice su se sve vrijeme zabavljale, ispijajući koktele, plivajući i uživajući.
Leo je uslikan po izlasku sa jahte sa zaštitnom maskom, dok je Kamila nije nosila, a oboje su imali pletene šešire na glavi.

I dio gostiju je nosio zaštitne maske, s obzirom da je ona obavezna prilikom izslaska iz kuće zbog pandemije korona virusa koja hara svijetom.

Inače, Leonardo Di Kaprio i Kamila Morone su u vezi dvije i po godine, ali o svojoj romansi nikada ne govore u javnosti. Spekulacije o njihovoj ljubavi potvrđene su na ovogodišnjoj dodjeli Oskara u februaru kada su se pojavili zajedno na crvenom tepihu. Par se suzdržavao od iskazivanja nježnosti, a ovo je bio pri put poslije 15 godina da se holivudski srcelomac pojavio sa djevojkom na dodjeli Oskara.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending