Pratite nas

Poznati

Hadžinica Hajrija Gegaj: KOLIKO PUTA SAM SLAGALA SLUČAJNO?

Published

on

Na Hajriju Gegaj i njene hitove danas samo podsjeća YT. Ova nekada popularna pjevačica se potpuno povukla sa estrade. Zbog ljubavi i bračnog života napustila je Bosnu, čak i Evropu. Preselila se u Ameriku. Čak je ugasila i FB profil.

U svome privatnom životu Harija nije imala sreće u ljubavi. Jedno vrijeme je živjela kao samohrana majka, roditelji, te braća Izo i Ado Gegaj su joj bili glavna podrška.

A onda je stigao suđeni. Udala se za bogatog čovjeka, koji je porijekom iz Hercegovine, a živi u Americi, posvetila se islamskoj vjeri, čak se i pokrila. Čak je obavila i hadž.

Ovo je njena posljednja izjava za medije, još dok je bila aktivna kao folk zvijezda Hajrija Gegaj. A novinari su je pitali šta misli o lažima?

– Iskreno, kao veliki vjernik, bojim se laži i laganja, dakle nisam tome sklona. Eh sad, bilo je tih nekih obećanja, koje sam sama sebi davala, ali ja to ne smatram laganjem, barem ne onim pravim. Nastojim da sve što odredim to i uradim, ali uvijek postoji treći faktor, pa u tim slučajevima, ispadnete lažov nenamjerno. Sama sebe mogu slagati da me neke stvari, naprimjer neće povrijediti ili uznemiriti, i da neće uticati na mene u velikoj mjeri.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending