Pratite nas

Parapsihologija

Gdje imate mladež: DA LI VAM JE SUDBA NAMIJENILA SREĆU, NAFAKU ILI STE “ODABRANA” OSOBA?

Published

on

Polazeći od načela drevnih kutura koje proučavaju razne segmente života pa samim tim i mladeže na tijelu, teško je zaobići hinduizam. Naime, hinduisti vjeruju kako mladež na određenom dijelu tijela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti.
Prema Vedima, ovo je 12 mjesta na kojima je dobro imati mladež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja.

1. Mladež na desnom obrazu
Osoba koja ima mladež na obrazu vrlo brzo će nakon vlastitog vjenčanja steći veliko bogatstvo.

2. Mladež iznad usana
Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je mladež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim tim se i brže bogate od drugih ljudi.

3. Mladež kod nosa
Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je vjerovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživjet će uspjeh, zdravlje i poslovni uspjeh u životu.

4. Mladež na peti
Mladeži na ovom mjestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, ni putovanja preko okeana nisu baš tolika rijetkost za ovu osobu…

5. Mladež na struku
Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju zaista posebne osobe. Iako se vlasnici mladeža na struku većinu života osjećaju nezadovoljnim i nemirnim jer uvijek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspješne i puno toga postići.

6. Mladež između očiju
Takozvano “treće oko” obilježava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

7. Mladež na desnom dlanu
Ako ste i vi jedna od onih koje imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, okusićete bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gdje se taj mladež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćete doći lako, a ako se smjestio na donji dio dlana, moraćete ipak malo da se pomučite, ali biće uspješno.

8. Mladež na bradi
Uprkos činjenici da osobe koje imaju mladež na bradi nisu sklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji generalno, one će biti i te kako sretne i imati izbalansiran život.

9. Mladež kod pupka
Ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. Vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Mladež na desnoj strani grudi
Osobe koje na ovom mjestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodati.

11. Mladež kod uha ili na desnoj strani lica
Bilo da se mladež nalazi tik do uha ili na ivici obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica…

12. Mladež na malom prstu
Nije bitno da li se mladež nalazi na malom prstu desne ili lokeve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i cijeli svijet.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending