Pratite nas

Poznati

Dragana Mirković se rasplakala: ZNAM DA NISAM POGRIJEŠILA

Published

on

Dragana Mirković: Foto Slavica Danilović

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića ovih dana je jedna od glavnih tema u regionu. Iako su se mnogi šokirali kada su čuli da je njihova bajka došla do kraja, popularna pjevačica je i ranije nagovještavala da nije baš sve bilo u najboljem redu u braku koji se zvanično završava poslije 24 godine.

Mirna sama sa sobom

U nedavnom intervjuu u sklopu njenog šou programa “Rame uz rame sa Draganom”, koji je dala za Kurir, folk diva je pričala i o ljubavi, a na neka pitanja odgovarala je u suzama.

– Svašta nešto pomislim kad sam sama, ali najbitnije mi je da sam mirna sama sa sobom. Nemam nemire i nedovršene stvari, to me čini mirnom i staloženom. Mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dijete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigdje nisam pogriješila”.

Na pitanje šta za nju znači ljubav, odgovorila je da ona u njenom životu igra najveću ulogu. Ne samo ljubav prema muškarcu.

– U mom životu je sve počelo s ljubavlju. Ljubam prema najrođenijima, prema svom selu, muzici, prijateljima. Ljubav prema fanovima, porodici koju sam osnovala, i ona najveća, ne samo ljubav nego i vječita zaljubljenost, prema mojoj djeci. Ljubav je za mene sve, ljubav je život. Ako prestane ljubav, ja neću moći da živim. Jednostavno mislim da ne umijem da živim bez ljubavi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Ja sam u životu mnogo sebe davala, i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala, a nije mi bilo uzvraćeno, dobila sam na nekoj drugoj strani kao nagradu”.

Suze na oči

Dragana Mirković rasplakala se pred kamerama na pitanje šta može da joj natjera suze na oči.

– Mnogo toga može da me gane. Nije to samo izdaja ili neka bol. Kada sretnem starog čovjeka na ulici koji jedva hoda, to umije da me zaboli. Više puta kada vidim baku neku kako prodaje cvijeće, a hladno je napolju, ja sve to cvijeće kupim samo da ona ode kući da ne mrzne. To su samo neke sitnice. Postoje mnoge stvari u vezi s kojima čovjek ne može ništa da uradi.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending