Pratite nas

Poznati

Dok svjetski mediji bruje o uspjehu Makedonca: ON ŽELI TEU TAIROVIĆ

Published

on

Dok svjetski mediji bruje o uspjehu Makedonca: ON ŽELI TEU TAIROVIĆ

Makedonski producent Xsoundbeatz sa svojih nepunih 24 godine uspio je da zagolica maštu ljudima iz svjetske muzičke industrije.

Ovaj mladi producent rano je u plovio u svijet muzike. A sa samo 17 godina imao je prvi susret s ozbiljnim muzičkim umetnicima širom Makedonije. I za njega je bila talična ona narodska izreka “Dobar glas daleko se čuje” .

Ubrzo su počele da stižu ponude iz Turske. A popularna turska pjevačica Cansever se sa svojim timom našla ubrzo u njegovom studiju. Tu je snimala svoje pjesme, koje su postale za nekoliko nedjelja jedne od najtraženijih u klubovima i na turskim slavljima.

Vrata muzičkog svijeta postali su dostupni za njega. Tako su mnogi producenti, muzičari , Dj-ovi počeli saradnje sa mladim Xsoundbeatz dok su mediji sve više bili zaintersovani za njega, tako je njegovo ime dospjelo na mnoge naslovne strane engleskih, američkih, brazilskih medija.

Kako je zainteresovanost rasla tako je on dobijao sve više pristalica njegove muzike. Mladi producent nedavno je imao i koncert s jednom od trenutno najpopularnijih pjevačica s naših prostora Teom Tairović s kojom bi volio uskoro da ostvari i muzičku saradnju.

Jer, kako kaže, njena harizma, energija je inspiracija za svakog muzičkog stvaraoca. Među njima se nalaze još neka poznata imena širom regiona. No, za sada ne želi da otkriva jer publika će uskoro čuti nešto novo i zanimljivo.

I dok svjetski mediji pišu o uspjehu mladog Makedonca, kolege nude saradnje, njegova publika sa nestrpljenjem očekuje njegov novi hit „Brazil Tallava“. Tu je uspio, kako kaže, da spoji brazilsko balkanski ritam i pokaže svijetu da je muzika jedini jezik koji razumije cijeli svijet bez granica i barijera. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

Poznati

Dragana Katić i Suzana Mančić zajedno u krevetu

Published

on

Suzana i Dragana: Privatna arhiva

Dragana Katić i Suzana Mančić bile su jako uspješan tandem vodeći emisiju Grand šou.

Crnka i plavuša izmamljivale su uzdahe kod muške publike, a poslije toliko godina pauze one su opet stale ispred TV kamera, ali u krevetu u pidžamama.

– Dragana Katić i ja smo opet zajedno. Radimo na nečemu novom, ali nećemo još otkrivati o čemu je riječ. Toliko smo se smijale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dvije toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i poslije dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha – kroz osmijeh je rekla Suzana koja će se u ovom projektu prvi put pojaviti poslije dvije hiruške intervencije koje je radila na svom licu. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending