Pratite nas

Zanimljivosti

Dobro je znati: I BROJEVI NA TABLICAMA AUTOMOBILA MOGU NOSITI NEGATIVNU ENERGIJU

Published

on

I BROJEVI NA TABLICAMA AUTOMOBILA MOGU NOSITI NEGATIVNU ENERGIJU

Numerologija ima isti efekat na automobile kao i na ljude. Automobili imaju, takođe, svoju karmu, a “ime kola” je broj tablice. Iza nje, iza brojeva stoje planete, a brojevi su njihov simbol.

Broj karme

Kako i vlasnik kola ima sopstveni broj karme jako je važno da harmonizujete ove brojeve (karme sa brojevima na automobilskim tablicama). Jasno je da na svoje brojeve ne možete da utičete, ali je zato to moguće sa automobilom.

Kako to da uradite?

Prvo izračunajte brojeve vaše karme. Na primjer ako ste rođeni 5. aprila 1984. godine, to znači:

5+4+1+9+8+4=31=3+1= 4

Dakle, vaš karmički broj je 4!

Treba imati na umu da u vedskoj numerologiji dan počinje sa izlaskom sunca, pa ako ste rođeni ujutrto prije izlaska sunca onda vam prvi broj nije 5 već četiri. Sada po istoj formuli, naravno računajući i slova, izračunajte karmički broj vašeg automobile. Ako je 4 onda je idealan. Naravno, preporučujemo da iskoristite neki od lako dostupnih kalkulatora onlajn i da izračunate vrijednosti.

Zašto uopće izračunavamo naše “sretne brojeve”?

Zato da spriječimo neželjene posljedice i bilo koju vrstu neželjenog djejstva. I jasno je, nema možda važnijeg usklađivanja od sinhronizacije sa brojevima vašeg automobile koji može da vam pruži mnogo zadovoljstva, olakša svakodnevni život, ali može da bude o “tempirana bomba”… Pojedinci to rješavaju tako što se trude da na tablicama imaju brojeve „7878“, „8888“, “9999“ i „4000“ i slično.

Ipak, u realnom svijetu сje jasno da je važnije da imate usklađen broj tablica sa svojim ličnim karmičkim brojem. Zato je važno da prvo izaberete broj tablice (ukoliko vam na registraciji ne daju da izaberete neki broj, uvijek možete da doplatite i dobijete personaliziranu tablicu).

Postoji opasnost

Pogledajte šta koji broj ustvari znači:

NULA nije vezana ni sa jednom planetom, ali može da vam značajno izmijeni život. Nažalost postoji opasnost i da ta promjena ne bude pozitivna.

 BROJKA 1 “pripada” suncu. Dobra je za rad u javnim skužbama, ali može negativno da utiče na vaš ego.

BROJ 2 je “mjesec” i garantuje da ćete često putovati. Ponekad može da izazove manje incidente.

BROJ 3 je planeta “Jupiter”. Idealan je za one koji se na primjer bave konsultantskim uslugama i sličnim poslovima. i on znatno utiče na povećanje ega.

BROJ 4 će vas obogatiti, ali može da vas navede i na pogrešne odluke u životu.

Merkur je BROJ 5 je idealan za biznis, ali često ne dozvoljava da uživate u tim plodovima.

Iza BROJA 6 “krije” se planeta Venera. Idealan je za kreativne ljude, ali često zna i da ih uznemiri.

Katy je druga nevidljiva planeta na nebu, a BROJ JE 7.Te osobe se često odlučuju da putuju do nekih manastira, džamija, svetišta, ali često i kubure sa novcem.

Saturn, BROJ 8, će pomoći da učinite mnoge ljude bogatijima, uvijek ćete biti veoma zaposleni, zauzeti.

Stigosmo i do broja Raxu Kety, Marsa. Pomaže vam da brzo donosite odluke ali i da često, doduše sa malim posljedicama, griješite. Ima i nekoliko brojeva koji imaju negativan uticaj koji može da prouzrokuje brojne probleme. Tako na primjer, ako vam je lični broj 6 morate da pazite da broj karme tablica vašeg automobile nikako ne bude 1 ili 9.

Karmičke brojeve

I za kraj pogledajte koja slova abecede pripadaju kojem broju. Tako ćete lako odrediti potrebne karmičke brojeve, ali ostaje i preporuka da se obratite za pomoć svom numerologu: 1 – AIJQY, 3 – CGLS, 2 – BKR, 5 – EHNX, 4 – DMT, 6 – UVW, 7 – OZ, 8. – FP . (Naj portal)

Zanimljivosti

OFK BRDO: Žuto plavi su klub koji promoviše fer play, ljudske i fudbalske vrijednosti

Published

on

Omladinski fudbalski klub „Brdo“ osnovan je 2005. godine. Do 1992. na području Mataruškog Brda aktivno je bilo šest fudbalskih klubova što govori da raja toga dijela grada Prijedora voli najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Druga liga RS

Danas se OFK Brdo takmiči u Drugoj fudbalskoj ligi Republike Srpske, grupa zapad i ove sezone su kako na rezultatskom tako i organizacionom planu učinjeni značajni iskoraci. Pored seniorskog sastava koji veoma uspješno vodi trener Mirza Alkić, ponosni su i na fudbalske nade kluba koji život znači.

Pijetlići, predpioniri, pioniri i kadeti su njihov ponos i realna pretpostavka da će se fudbalska lopta još dugo, dugo kotrljati terenom Vedrog polja. Skromna sredstva iz budžeta grada Prijedora zadovoljavaju tek djelić njihovih potreba. Zbog toga su jako zahvalni prijateljima kluba, sponzorima, donatorima i članovima koji čuvaju Omladinski fudbalski klub Brdo u drugoligaškom društvu. Žuto plavi su klub koji promoviše fer play, prijateljstvo, ljudske i fudbalske vrijednosti.

Nema nikakve dvojbe da ljudi žele napredak kako bi podržali određene ideje i projekte. Kada je riječ o Omladinskom fudbalskom klubu Brdo, sigurni smo da je dosta razloga zbog kojih treba biti uz klub iz rodnog kraja. Ovaj klub je u porodici drugoligaša sa ekipama koje imaju dugu tradiciju, i to stabilan drugoligaš poštovan među klubovima s kojima se bori za bodove.

Svjedoci smo da se radi transparentno, da klub ima sve više prijatelja i da je pravi ambasador Mataruškog Brda. Da klub koji život znači zaslužuje vašu podršku, potvrđuju to i njihove omladinske selekcije.

Veoma nam je važno da u što većem broju budete članovi Omladinskog fudbalskog Brda. Zato iz kluba svim ljudima dobre volje upućuju poziv da obnovite vašu članarinu ili po prvi put postanete članovi kluba.

Ukoliko želite postati član Omladinskog fudbalskog kluba Brdo javite se Amiru Čeliću vlasniku mesnice u Hambarinama ili kod (Alin) oružara na stadionu Vedro polje.

OFK BRDO Transakcijski racun: 5520210001842228 (Addiko bank)

Uplate se mogu uraditi i preko HO Humano Brdo 2010 Uplate Putem žiro-računa
Humano Brdo 
Banka : Oberbank Traun
IBAN: AT 901500300761068915
BIC/Swift: OBKLAT2L Pay Pal: humano.brdo@live.at
Svrha: Članske karta

Kontakt osobe

Kontakt osobe za inostranstvo su:

Sanel-GAGO Islamčević – Austrija gago75@live.at

Dino Dedić – Austrija dedicdino8@gmail.com 066488744105

Damir Habibović – Njemačka damir02@live.de

Edin Cerić – Njemačka Cera.gmbh@web.de

Azmir Čaušević – USA (313) 610-1312

Samir Čaušević – Italija samirc@alice.it 00393382266657

Elvedin Pađan – Švedska MojPrijedor@hotmail.com

Abdulah DULE Švraka – Švajcarska dulesvraka@hotmail.com 0041 764225999

A u njihovoj organizaciji 29. jula desit će se mega koncert na stadionu ‘Vedro polje’ Hambarine. Zapjevat će neprikosnovena Viki Miljković te pobjednik Zvezda Granda, Nermin Handžić. Voditelj programa bit će naš Bato Šišić.

Bato Šišić (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending