Pratite nas

Poznati

Daj Bože da smo u krivu: POBJEDNICA ZADRUGE IVA NIKADA NEĆE NAPLATITI 50.000 EURA

Published

on

Samo što je spuštena zavjesa na treću sezonu rijaliti programa “Zadruga”, u kojoj je trijumfovala Iva Grgurić, na društvenim mrežama počele su špekulacije. Očekivano ili neočekivano, Ivi je dodijeljen ček od 50.000 eura.

Nepuna 24 sata nakon proglašenja pobjednika oglasio se “sud javnosti”. Nije niko spominjao “balkanski regionalni ključ, po kojem jedne godine mora pobijediti Srbija, druge Bosna, treće Hrvatska, četvrte Crna Gora ili Makedonija) ali jeste se počelo kopkati po propozicijama i istorijatu dešavanja u “Zadruzi”.

Naime, na društvenim mrežama, pojavile su se informacije o Ivinoj kazni u toku serijala. Tom prilikom je iz rijalitija izbačena Marijana Zonjić i to zbog blaćenja produkcije i iznošenja laži o nadležnima, dok je Iva kažnjena novčano. Kako se spekuliše, Iva je tada dobila i zabranu da bude pobjednica.

Sada su u igri sve karte. Ako je to tačno, Iva po propozicijama nema pravo na nagradu. Zgruniti novac od telefonskog glasanja ostaje produkciji, koja će u eventualnom sudskom postupku kazati: “Da, za nju je glasala puiblika, ali po propozicijama Iva nema pravo na nagradu”.

Daj Bože, da smo u krivu…!? (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending