Pratite nas

Poznati

Crna hronika: INTERPOL PROVJERAVA IDENTITET ROMANE PANIĆ

Published

on

Skoro zaboravljena Romana Panić, kada je u pitanju eks jugoslovenska estradna scena, postala je “zvijezda INTERPOLA”. Kako, naj portal saznaje, Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske obratio se INTERPOL sa zahtjevom da izvrši određene provjere u vezi sa Romanom Panić, pjevačicom porijeklom iz Banjaluke. Ona je prije nekoliko godina napustila Srbiju, batalila karijeru. Navodno zaljubila se u jednog biznismena iz Italije. Živjela je u Firenci.

Da li se taj biznismen može dovoditi u vezu sa današnjim događajima oko Romane, vrijeme će pokazati. Priča se da su se bavili sumnjivim poslovima.

INTERPOL traži od MUP-a RS provjeru identiteta Romane Panić. Nije dosdtavio nikakve druge podatke, niti je najavio eventualnu potjernicu.

Doduše, Romana već ima krim dosije u Australiji. Prije dva mjeseca osuđena je na dvomjesečnu zatvorsku kaznu, opdnosno na 10 mjeseci uslovne kazne zbog prevara na bankomatima, Tamo u “zemlji kengura” ove operacije je obavljao njen sugrađanin I zemljak Filip Mrkajić, koji je osuđen na tri mjeseca zatvora i 11 mjeseci uslovne kazne.

Romana je zagazila u 45. Godinu. Karijetu je počela na amaterskim takmičenjima, prvi značajniji nastup imala je na “Vašem šlageru sezone 99”, kada je pjevala kompoziciju “Suze za kraj”.

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending