Pratite nas

Poznati

Bivši menadžer Zabranjenog pušenja: Čola je moje najveće razočaranje

Published

on

Bivši menadžer Zabranjenog pušenja: Čola je moje najveće razočaranje

Čuveni menadžer, najpoznatiji po radu sa Zabranjenim pušenjem i kao producent “Top liste nadrealista” Dragan Kiki Zurovac, progovorio je o saradnji sa Zdravkom Čolićem. Istakao da je on njegovo najveće razočarenje.

– Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić. On nikad nije zaradio nijedan jedini dinar.

Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim i pokušao je da radi neke koncerte, i onda je nešto Bregović ajde: ‘Hajde ti pokušaj’. Međutim, to je sve propalo – rekao je Zurovac u podcastu Gravitacija.

– Imao je 51 godinu, a mislim da ga je zadnjih tih 10 godina od te 51, dečko kojeg je on isto razočarao, držao na svojoj grbači. S Čolićem se nikad niko nije ni družio ustvari, od Sarajlija – dodao je Zurovac.

@gravitacijapodcast♬ original sound – gravitacija

Kaže da se najviše razočarao u Čolića nakon što ga je vratio na scenu.

– Te 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka. Keš mu je dat da vrati svoje dugove i bratove dugove. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione. Pošto njega i sad smatraju najbogatijim pjevačem, a on nikada nije imao dinara prije toga nije zaradio – rekao je Zurovac.

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending