Pratite nas

Poznati

Bila je Brenina suparnica: OVAKO DANAS IZGLEDA TANJA PUJIN

Published

on

TANJA PUJIN

Bila je Brenina suparnica: OVAKO DANAS IZGLEDA TANJA PUJIN

Tanja Pujin bila je zvijezda osamdesetih godina u bivšoj državi, a važila je i za jednu od najseksipilnijih žena Jugoslavije.

Tanja je odrasla u Čačku te je oduvijek znala da će biti glumica. U Jugoslaviji je redovno bila na listama top 10 najseksipilnijih žena na filmu.

Međutim, svoje ljepote nikad nije bila svjesna. U Srbiji ne živi već više od 30 godina, a više se i ne bavi glumom. Publika je pamti po ostvarenjima “Hajde da se volimo” s Lepom Brenom kada su bile ljute suparnice, “Oktoberfest” i “Posljednji valcer u Sarajevu”, kao i seriji “Bolji život”.

Nakon što je devedesetih godina odlučila da se povuče sa glumačke scene, novo životno poglavlje otvorila je u Italiji, sa suprugom Italijanom.

Udala se za političara Đulijana Červinija, savjetnika pres-kabineta predjsednika Italije. Par se najprije vjenčao na Baliju, a drugi put su bračne zavjete razmijenili u Rimu 2013. godine.

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending