Pratite nas

Poznati

Belaji u gaćama: GLUMAC SLAVIŠA ĆUROVIĆ UMALO NA ADI BOJANI OSTAO BEZ POLNOG ORGANA!

Published

on

Pomalo komična, ali istinita priča, koju smo dobili direktno iz usta glumca Slaviše Ćurovića. On je u emisijii “Amidži šou” ispričao kako ga je stršljen ujeo za polni organ. Slaviša je odmah objasnio kako mu se dogodio incident sa stršljenom.

– To se dogodilo na Adi Bojani, bio sam sa tada budućom, a sada već bivšom suprugom na plaži. To se jednostavno tako desilo i izgleda smiješno, ali sam jedva ostao živ. Doktor mi je tada rekao da se ne šalim – ispričao je Čurović. (Naj portal)

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending