Pratite nas

Poznati

Ana Bekuta hitno operisana u Austriji?

Published

on

Ana Bekuta hitno operisana u Austriji?

Otkako je prije tri sedmice Ana Bekuta „nestala” sa malih ekrana, njeni poštovaoci ne kriju uznemirenost. Odsustvo iz žirija „Zvezda Granda” pratila su nagađanja koja su išla iz krajnosti u krajnost.

Jedni su tvrdili da je pjevačica otputovala u inostranstvo kako bi se podvrgla estetskim intervencijama, drugi da ima porodične probleme, treći da je ozbiljno bolesna.

Magazin Scandal prvi je javno izašao s informacijom koja otkriva zbog čega je Ana Bekuta nestala iz javnosti.

“Ne želim da dijelim sa medijima o čemu je riječ, ali situacija nije naivna. Ana ima ozbiljne zdravstvene tegobe. Prije tri sedmice hitno je operisana u Austriji i bori se za svoje zdravlje”, riječi su prijateljice folk zvijezde, prenosi Hello.

Kako je istakla, zdravstveni problem je otkrila slučajno, ali na vrijeme. Operacija je bila neizbježna i obavljena je u Beču.

– Srećom, Ana je uvijek bila pozitivna. Bliski prijatelji znaju sa čim se suočava i koliki je borac. Sigurni smo da će iz ove bitke izaći kao pobjednik – zaključila je sagovornica za pomenuti magazin.

Ona je na svom Instagramu objavila da se poslovnim obavezama vraća u maju.

Zakazala je dva koncerta, u Cirihu i Bajinoj Bašti, a očekuje se i njen povratak u Zvezde Granda.

 

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending