Pratite nas

Poznati

Alen Islamović nikad iskrenije: KO JE NAJVEĆE ZLO BIJELOG DUGMETA

Published

on

Alen Islamović zvanično je postao penziner, ali to ga ne sprječava da i dalje radi. Redovno održava solističke koncerte širom Balkana, a često nastupa i sa Bijelim dugmetom.

Poznato je da sa kolegom Mladenom Vojičićem Tifom nije u dobrim odnosima, a u emisiji “Una Due Tre” konačno je ispričao pravu istinu.

„Mi smo djeca radničke klase, pa kad radnici hoće da rade oni rade, kad neće da rade oni neće da rade. Ako želimo raditi to Bijelo dugme radićemo, ako ne želimo onda nećemo. Nema tu nešto da se popravlja krivi zid koji ćemo ispraviti. Bijelo dugme je ozidano tako kako je, ima 50 godina – započeo je Alen svoju priču i otkrio detalje tuče koja se dogodila 2018.godine, kada ga je Tifa udario.

„Možda je Tifa u tom trenutku bio nešto slab. I fenomenalni igrači koji igraju fudbal u evropskim ligama istrči i odigra 50 utakmica dobro, a pa jednu zabrlja. Tako je najvjerovatnije i Tifi došao taj neki 55 koncert koji mu ne štima. Možda mu je ono žuto svjetlo iz hotela udaralo u oči i nije mu pasalo pa mu je neko kriv. Kriv je Alen Islamović. On je pjevač isto takav kakav je, pjeva na svoj način, a ja na svoj – kazao je roker.

Uprkos svemu Islamović je oprostio kolegi.

„Ja sam čovjek koji oprašta. Nema razloga da nešto pamtim, nisam zlopamtilo. Da sam zlopamtilo ja bih tad sišao sa bine i rekao da neću više raditi, ali nisam. Evo, i dan-danas radim sa Bijelim dugmetom – rekao je on.

Sa Goranom Bregovićem nikada nije ulazio u konflikt, šta više zahvalan mu je na svemu. Na pitanje da li će se Brega i Željko Bebek pomiriti jednog dana, pjevač je iznenadio odgovorom.

„Ja to ne znam i ne mogu ni ući u tu priču jer nisam toliko upućen. To su neke stvari koje bi trebalo njih dvojica da riješe, a ne ja. U tom Bijelom dugmetu je bilo svašta, od hapšenja, policije, pritvaranja, zatvora do neobjašnjivih načina kako su neki ljudi koji su svirali umrli i stradali. Bijelo dugme je uvijek to pratilo i to je neminovno. Najveće zlo Bijelog dugmeta je to što se uvijek mora nešto desiti. Ako nema toga onda nije Bijelo dugme – ispričao je Alen. (Naj portal)

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending