Pratite nas

Poznati

Kako je Amela Zuković nasamarila Zoricu Marković: NA ROMSKOJ SVADBI SE UDRUŽILA SA GATAROM I ZORICI IZVUKLA CIJELI HONORAR!

Published

on

Obje su poznate kao veliki mangupi, doduše svaka na svoj način. Doduše, Amela Zuković je oličenje sarajevskog mangupluka, a Zorica Marković kabadahijskog. Često su zajedno nastupale na romskim svadbama, koje su trajale po nekoliko dana.

Za vrijeme jedne svadbe u Italiji Zorica se povjerila Ameli o svojim ljubavnim problemima. Sumnjala je da je ljubavnik vara i to sa kućnom pomoćnicom.

U cijeloj toj priči pojavila se gatara na svadbi, koja je svoje usluge ponudila objema. Prvo je pristala Amela. Gatara joj farletala, farletala, a Amela klimala glavom, rekavši joj da joj je dosta pogodila.

Kada je došla na red Zorica Marković, gatara joj je odmah rekla da je muče velike ljubavne brige. To je Markovićku “strefilo” pa je nastavila sa pitanjima, ali je zbog nastupa farletanje pomjereno.

Dok je Markovićka pjevala, Amela predloži gatari da se udruže. Sve će joj uspičati o Zoricinim ljubavnim jadima, ali da lovu koju uzme od nje dijele popola.
Tako je i bilo. Zorica se u ženskim ragovorima sve više povjeravala Ameli, a ova sve prenosila gatari.

Narabno, gatara je šokirala Markovićku informacijama, pa je ova nemilice davala stotke.

– Uzela joj je oko četiri hiljade aura, od toga su pripale dvije meni. – sjeća se te zgode Amela Zuković i često je prepričava među kolegama. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending