Pratite nas

Poznati

Bože olakšaj mu: KIĆO SLABINAC JE VEĆ DVA MJESECA U KOMI!

Published

on

Legendarni Krunoslav Kićo Slabinac, čije su pjesme uveseljavale i uveseljavaju mnoge širom Balkana, nije svoju najtežu životnu bitku. 76 mu je godina.

On je početkom avgusta bio podvrgnut operaciji srca u zagrebačkom Kliničkom centru. Nakon operacije koja je trebala da bude rutinske prirode, njegovo zdravstveno stanje je bilo u životnoj opasnosti, te su ljekari odlučili da ga uvedu u indukovanu komu.

I dok su se svi nadali da će brzo ozdraviti, Kića Slabinac, prema riječima njegove prijateljice je već dva mjeseca u komi.

– Dragi moji prijatelji. Mnogi od vas me pitate da li znam nešto o Kići Slabincu. Kada je pošao na operaciju obećao mi je da će me nazvati onog časa kada otvori oči. Do sada se nije javio, a pošto je već dosta dugo u komi, veoma je zabrinjavajuće – napisala je ona na Fejsbuku.

U avgustu hrvatski mediji pisali su da se Kići stanje zakomplikovalo pošto su nakon prve operacije uslijedile još dvije, što je bilo previše za njegov organizam i da je zbog toga uveden u indukovanu komu.

Boga molimo da legenarnom Kići pomogne na najbolji mogući način. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending