Pratite nas

Poznati

Crvena jabuka kao nekada: MEGA HIT “TVRĐAVU” POŽELJET ĆETE DA PONOVITE BAR PET PUTA (VIDEO)

Published

on

Legandarni Dražen Žerić Žera i njegova “Crvena jabuka” imaju mega hit. Snimili su i objavili spot za “Tvrđavu”, definitivno muzičko i vizuelno remek djelo.

U videozapisu koji je snimljen u Travniku pojavljuje se i glumački bard Josip Pejaković, u pratnji vlašićkog i travničkog psa tornjaka. Legendarni glumac je u pjesmi izrecitovao par stihova i dao joj posebnu težinu.

Režiju spota potpisuje Dalibor Mrdić. Producent nadolazećeg albuma „Crvene jabuke“ je Mirko Šenkovski Geronimo, koji je na njemu i većinski autor. Pored njega kao autori se pojavljuju i Dino Muharemović, Samir Kadirić, Josip Pejaković, Goran Bubalo i Dragan Spajić Gale. Za miksanje je zadužen Marin Meštrović.

– Kolege muzičari i pjevači koji su imali priliku čuti novi album „Crvene jabuke“ kažu da je jak kao tvrđava. Naslovna pjesma i spot nose jednu jaku poruku koju će prepoznati u cijelom regionu. “Crvena jabuka” i Josip Pejaković su savršen spoj, jer najbolji uvijek treba da idu sa najboljima – kaže autor “Tvrđave” Mirko Šenkovski Geronimo.

U emotuvnoj i toploj interpretaiji, evo samo nekoliko stihova, a životnih istina:

“Kad sve ti uzmu postaneš kamen i drvo što ne lista…

“Kućo moja ti si prosla sve, Svatove i Ratove…

Nismo sigurni ni da vam suza neće poteći. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending