Pratite nas

Poznati

Supruga Sergeja Trifunovića dobila otkaz, danas mora napustiti Srbiju

Published

on

Supruga Sergeja Trifunovića dobila otkaz, danas mora napustiti Srbiju

Glumac Sergej Trifunović u utorak navečer prijavio je suprugu Isidoru Mijanović za porodično nasilje, nakon što se par posvađao u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu.

23 godine stariji

Riječanka je privukla pažnju javnosti kad se udala za 23 godine starijeg glumca te je donedavno radila na Hype televiziji kao voditeljica, a kako tvrdi izvor blizak ovom mediju, navodno je dobila otkaz.

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

– Kada je počela raditi na televiziji, sve je funkcioniralo kako treba. Međutim, u jednom trenutku počela je neozbiljno shvaćati posao i nerijetko je kasnila. To je bio razlog zbog kojeg je dobila otkaz – rekao je izvor za srbijanski Alo.

Podsjećanja radi, nakon što se glumac vratio s promocije Sajsi MC, a prije toga joj nije rekao gdje ide niti joj se javljao na telefon, uslijedila je svađa. Tu joj je Trifunović navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale. Niko od supružnika nije povrijeđen.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela.

Prekršajna prijava

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske. Protiv nje je bila podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima. Nakon što presuda prekršajnog suca postane pravomoćna, morat će platiti novčanu kaznu. A naređeno joj je da u roku 24 sata napusti Srbiju.

Prema pisanju srbijanskih medija, trenutno se nalazi u imigracijskom centru i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice, gdje će neko morati doći po nju.

Poznati

Gile donirao novac od koncerta za ugroženo stanovništvo nakon poplava

Published

on

Gile donirao novac od koncerta za ugroženo stanovništvo nakon poplava

Bosanskohercegovački pjevač Amar Jašarspahić Gile s menadžerom Tonijem Lehmanom donirao je novac ugroženom stanovništvu nakon razornih poplava koje su se desile u BiH. I to u iznosu od 10.500 KM.

Pjevač je nedavno nastupao u jednom klubu na području općine Ilidža. Zajedno sa klubom odlučio je da umjesto odgode koncerta, sav prihod od prodaje karata uplate Udruženju Pomozi.ba.

– Na taj način ćemo se pridružiti u pomoći svim ljudima koji su pretrpjeli materijalnu štetu uslijed elementarnih nepogoda – poručili su iz kluba.

Amar Gile prvi put pokazao ženu: Minela blista u njegovom zagrljaju

Inače, Gile je u tom klubu nastupao 5. oktobra.

U svrhu podrške humanitarne akcije Udruženja “Pomozi.ba” pod nazivom “Poplave 2024” na transakcijski račun Udruženja je uplaćen novac u iznosu od 5.500 KM, a 5.000 KM je lično uručeno.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending