Pratite nas

Poznati

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

Published

on

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

Sergej Trifunović sinoć je prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. A srbijanski mediji su sada objavili detalje njihove burne svađe.

Naime, Isidori već duže vrijeme smeta njegovo ponašanje. Posljednja stvar koja joj je zasmetala jeste ta što se njegovo ime povlači po tamošnjim medijima jer u jednom beogradskom klubu organizuje koncert i kabare u čast Bore Čorbe.

Naime, muzičareva porodica ogradila se od ovog događaja, navodeći kako nemaju ništa s organizacijom.

Sergej je sinoć u istom klubu prisustvovao promociji novog albuma srbijanske reperke Ivane Rašić, poznatije kao Sajsi MC. Navodno nije rekao Isidori gdje ide niti joj se javio na mobitel, što joj je također zasmetalo. On je nakon svega rekao da želi razvod, nakon čega je nastala burna svađa.

Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Od ranije je poznato da je policija sinoć oko 22 sata stigla u njegov stan na Voždovcu u Beogradu. Glumac je navodno kazao da se posvađao sa suprugom i da će napustiti stan, a ona je navodno navela da će polomiti sve po kući.

Tužilac je naveo da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora ilegalno boravi u Srbiji kao državljanka Hrvatske. Protiv nje je podnesena prekršajna prijava po Zakonu o strancima.

Podsjećamo, Sergej i Isidora su se u maju ove godine vjenčali u crkvi. Sredinom ovog mjeseca su obavili i građansko vjenčanje.

Poznati

Amar Gile prvi put pokazao ženu: Minela blista u njegovom zagrljaju

Published

on

Instagram/amargileofficial/Z. K.

Amar Gile prvi put pokazao ženu: Minela blista u njegovom zagrljaju

Kažu da sreću treba kriti te ne čudi što Amar Gile nikada u prvi plan nije isticao svoj ljubavni život.

Ipak, pobjednik „Zvezda Granda“ je sada napravio izuzetak i prvi put javno pokazao svoju suprugu Minelu. koja će mu uskoro roditi drugo dijete.

Naime, Gile je objavio fotografiju sa ženom, a zbog njene ljepote pjevaču se usijao Instagram profil.

Već neko vrijeme se šuška da su Gile i Minela prije pjevačevog braka bili u vezi, a već više od dvije godine uživaju u ljubavi koju planiraju da krunišu brakom.

Ipak, do svadbe koja je planirana za februar nije došlo jer je Minela ostala u drugom stanju.

-Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Volio bih da mi pjeva Saša Matić na svadbi! Još uvijek nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak– ispričao je Gile za Grand.

Podsjetimo, vijest da će postati otac po treći put, Gileta je dočekala baš u Grandovom studiju.

–Dolazak trećeg djeteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno htio, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira– rekao je pobjednik „Zvezda Granda“.

Bivša supruga Amara Gileta kandidatkinja na lokalnim izborima

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending