Pratite nas

Poznati

Sve pršti od egzotike i skupoće: Ibro Bublin vrućim scenama iz Dominikane objavio prvijenac

Published

on

Foto: Goran Avramović

Sve pršti od egzotike i skupoće: Ibro Bublin vrućim scenama iz Dominikane objavio prvijenac

Bh pjevač Ibro Bulbin, koji je 2017. godine pobijedio u takmičenju “Zvezde Granda” riješio je da svoju karijeru uzme pod svoje i digne je na viši nivo.

Nakon nekoliko singlova Ibro je objavio prvi dio svog albuma prvijenca, za koji je iskeširao preko 50.000 eura.

Četiri pjesme

Ne samo da je za četiri nove pjesme angažovao najbolje autore, tekstopisce i kompozitore, već je i za ekranizaciju pukao nnogo novca.

Očigledno da je za ovaj projekat morao mnogo da prištedi budući da je dva spota snimio u Dominikanskoj Republici na najskupljim lokacijama gdje dozvolu za snimanje nisu mogli da dobiju ni mnogo poznatiji pjevači. Na novim fotografijama može se uočiti da je pjevač dosta radio i na svom fizičkom izgledu, pa je jedan od miljenika među ženskom publikom.

– Dugo sam pripremao pjesme sa mojim saradnicima. Radili smo polako, ali sigurno. Moram reći da ništa nismo stavili pod “moranje” u smislu da moraju tad i tad pejsme izaći, nego kada budemo sigurni da imamo jako dobar materijal i nešto što možemo sa ponosom prezentovati publici.

– Do sada sam izbacivao singlove koji su jako lijepo prolazili kod publike. Tako sam se nakon toliko vremena odlučio na album. Za mene je to veliki korak u dosadašnjoj karijeri – izjavio je Bublin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Mnogi ga pamte kao mladom momka iz takmičenja koji je publici i regionu poznat po zavidnim glasovnim sposobnostima. A danas je ostao dosljedan svom muzičkom pravcu, baš kao i nekada, te nije želio da iskače iz njega.

– Ne žurim nigdje. Zadovoljan sam sa ovim što posjedujem u smislu svog mira, rasterećenosti od raznoraznih stvari. Nekako u ovom poslu mi je najvažnija publika, saradnici i energija koju uzajamno stvaramo. To me čini sretnim čovjekom.

Nema rok trajanja

– Smatram da su ljudi, kada sam ja u pitanju spoznali iskrenost, a ne glumu, nešto što nema rok trajanja – rekao je naš pjevač, koji od pobjede u muzičkom takmičenju radi širom Evrope, Amerike, Australije…

Poznati

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

Published

on

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

Sergej Trifunović sinoć je prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. A srbijanski mediji su sada objavili detalje njihove burne svađe.

Naime, Isidori već duže vrijeme smeta njegovo ponašanje. Posljednja stvar koja joj je zasmetala jeste ta što se njegovo ime povlači po tamošnjim medijima jer u jednom beogradskom klubu organizuje koncert i kabare u čast Bore Čorbe.

Naime, muzičareva porodica ogradila se od ovog događaja, navodeći kako nemaju ništa s organizacijom.

Sergej je sinoć u istom klubu prisustvovao promociji novog albuma srbijanske reperke Ivane Rašić, poznatije kao Sajsi MC. Navodno nije rekao Isidori gdje ide niti joj se javio na mobitel, što joj je također zasmetalo. On je nakon svega rekao da želi razvod, nakon čega je nastala burna svađa.

Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Od ranije je poznato da je policija sinoć oko 22 sata stigla u njegov stan na Voždovcu u Beogradu. Glumac je navodno kazao da se posvađao sa suprugom i da će napustiti stan, a ona je navodno navela da će polomiti sve po kući.

Tužilac je naveo da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora ilegalno boravi u Srbiji kao državljanka Hrvatske. Protiv nje je podnesena prekršajna prijava po Zakonu o strancima.

Podsjećamo, Sergej i Isidora su se u maju ove godine vjenčali u crkvi. Sredinom ovog mjeseca su obavili i građansko vjenčanje.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending