Pratite nas

Poznati

Rialda Karahasanović postala majka, kćerki dala ime Gloria

Published

on

Rialda Karahasanović postala majka, kćerki dala ime Gloria

Bh. pjevačica Rialda Karahasanović i njen zaručnik Elvis Biber postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Gloria.

Sretnu vijest podijelili su na društvenim mrežama. A članovi porodice, prijatelji i pratitelji su im uputili čestitke na prinovi.

“Da nam je živa i zdrava mala princeza”, “Tek sada počinje život i tek sada ćete shvatiti šta je bezuslovna ljubav”, neke su od njih. Ovo je njihovo prvo dijete.

Elvis je zaprosio Rialdu u januaru ove godine dok su uživali na Maldivima.

– Želim da se zahvalim svima na lijepim željama i čestitkama. Sad je vrijeme malo da se povučem kada su nastupi u pitanju. I pripremim za neke nove uloge i neka nova i ljepša dešavanja – objavila je tada.

U jednom od prethodnih intervjua je navela da joj treba neko ko je stabilan i svjestan sebe i sposoban otvoriti joj vidike koje možda nije vidjela.

Poznati

Slaže pare, gradi kuće, vozi „bijesna“ kola: ŠERIF SVE OSTAVIO NJOJ…

Published

on

Šerif Konjević iza sebe ima karijeru dugu nekoliko decenija, a među omiljenim je izvođačima kod ljubitelja folk muzike.

Čest je gost i na romskim svadbama, a poznato je da pjevači odatle izlaze bogatiji i za desetinu hiljada eura. Uzevši ovo u obzir ne čudi što je Šerif kupovao luksuzne nekretnine i automobile, ali ništa od toga nije na njegovo ime.

Formalno sve ovo pripada njegovoj supruzi Kaniti sa kojom ima sina.

– Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – ispričao je Konjević jednom prilikom i dodao:

– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – rekao je folk pevač.

Prije Kanite, Šerif je imao još dva braka. Suprugu Jasnu je neizmjerno volio. Zvao je od milja „Cuca“. I njoj je sve poklonio, nakon što je u ratnih godina upoznao Kanitu, koja mu je rodila sina.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending