Pratite nas

Poznati

VIDEO Halid je legenda: Javio se na telefon i zapjevao udovici Marinka Rokvića za rođendan

Published

on

VIDEO Halid je legenda: Javio se na telefon i zapjevao udovici Marinka Rokvića za rođendan

Jedan jedini – Halid Bešlić!

Tako je Nikola Rokvić opisao starijeg kolegu, a nakon što je sinoć još jednom dokazao o kakvoj se veličini radi.

Nikolina mama Slavica je slavila rođendan, a pjevač je poželio da je iznenadi Halidovom pjesmom.

No, nije želio Nikola da je on pjeva, već je uzeo telefon i pozvao Halida.

– Naš dragi prijatelj, kako jednom rekoh – moj drugi otac. Sjećam se kako me je pozvao na početku karijere da otpjevam u Sarajevu, Zetri, pred 20.000 ljudi Moj dilbere! Mnogo mi je to značilo u početku karijere! Čovjek prema kome imam slobodu da ga pozovem u pet do 12 i da ga zamolim, neplanirano, da otpjeva dio svoje pjesme našoj Slavici za rođendan! A on spreman glasom kao da će na binu da izađe – otkrio je Rokvić kako je to izgledalo.

Njegov otac Marinko bi bio ponosan.

Jusuf Nurkić proslavio 30. rođendan: ZAPJEVAO I HALID BEŠLIĆ

– I nikada me nije odbio, uvijek se javi i zapeva! Baš kako su se on i Marinko uvijek javljali pjesmom, tako i mi nastavljamo! Hvala, Halide. Volimo te – zaključio je Nikola i objavio snimak cijele “akcije” na svom Instagram profilu.

Poznati

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

Published

on

Nakon svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnesena prekršajna prijava

Sergej Trifunović sinoć je prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje. A srbijanski mediji su sada objavili detalje njihove burne svađe.

Naime, Isidori već duže vrijeme smeta njegovo ponašanje. Posljednja stvar koja joj je zasmetala jeste ta što se njegovo ime povlači po tamošnjim medijima jer u jednom beogradskom klubu organizuje koncert i kabare u čast Bore Čorbe.

Naime, muzičareva porodica ogradila se od ovog događaja, navodeći kako nemaju ništa s organizacijom.

Sergej je sinoć u istom klubu prisustvovao promociji novog albuma srbijanske reperke Ivane Rašić, poznatije kao Sajsi MC. Navodno nije rekao Isidori gdje ide niti joj se javio na mobitel, što joj je također zasmetalo. On je nakon svega rekao da želi razvod, nakon čega je nastala burna svađa.

Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Sergej Trifunović prijavio svoju suprugu Isidoru Mijanović za nasilje

Od ranije je poznato da je policija sinoć oko 22 sata stigla u njegov stan na Voždovcu u Beogradu. Glumac je navodno kazao da se posvađao sa suprugom i da će napustiti stan, a ona je navodno navela da će polomiti sve po kući.

Tužilac je naveo da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora ilegalno boravi u Srbiji kao državljanka Hrvatske. Protiv nje je podnesena prekršajna prijava po Zakonu o strancima.

Podsjećamo, Sergej i Isidora su se u maju ove godine vjenčali u crkvi. Sredinom ovog mjeseca su obavili i građansko vjenčanje.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending