Pratite nas

Poznati

‘Naj portal’ na druženju s Milicom Todorović: Pjevačica objavila ‘životnu’ numeru

Published

on

Milica Todorović, jedna od najpopularnijih mladih pjevačica u regionu i pobjednica druge sezone, „Zvezde Granda“, nedavno je objavila novu numeru pod nazivom „33“, uz koju je snimila i spot.

Privjesak u obliku broja 33

Ovim povodom, Milica je u jednom poznatom beogradskom hotelu organizovala druženje sa predstavnicima sedme sile. Todorovićeva je zablistala u svetlucavom sakou i pantalonama boje slonovače, koje je ukombinovala sa visokim štiklama. Iznenadila je nešto kraćom frizurom, ali i jednim zanimljivim poklonom, koji je dobila 13. oktobra za 34. rođendan:

– Dobila sam privesak u obliku broja 33 od jednog prijatelja iz Hrvatske, obećala sam mu da ću nositi na ovoj promociji nove pjesme.

Iako je demo snimak ove pjesme stigao 12. oktobra prošle godine, dan pred njen 33. rođendan, Milica je iskreno priznala da je jako dugo čekala da bude gotova:

– Ja sam godinu dana čekala, pošto je kod njih velika gužva, razni izvođači čekaju kod Dragana Brajovića Braje i Dejana Kostića. I Ceca čeka, ali mislim da se zaista isplatilo čekanje!“ž

Podelila je tok nastanka ove numere, koja je odmah osvojila vrhove Youtube lista:

Zna me u dušu

– Jednog dana sam pozvala Dragana Brajovića Braju i rekla sam mu da želim da mi napiše životnu pjesmu. „33“
je moja životna pjesma. Ne može svako da otpjeva ovaj tekst, Braja me poznaje 20 godina i zna me u dušu. Kada su mi stigli tekst i melodija, moram priznati najiskrenije da sam plakala, jer od riječi do riječi opisuje jedan dio mog životnog puta, kada sam u neku ruku bila zaglavljena i nisam znala šta bih sa sobom, da li da krećem dalje ili ne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Upravo u tom životnom pogavlju, stalno su joj postavljali pitanje kada će objaviti nešto novo, ali Milica nikada nije željela da objavi numeru po svaku cijenu:

– Moram da osjetim pjesmu da bih je izbacila, a i publika mora da osjeti tu moju energiju. Ne želim da radim nešto protiv svoje duše. Kada je pjesma dobra, tu nema pravog trenutka.

Težak period

Njeni bližnji su uvijek bili uz nju, čak i kada nije mogla da govori o teškom periodu, koji je utkan između redova novog hita:

– Imala sam padove, ali ova pjesma mi je dala neku novu životnu energiju.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Poznati

17 godina od smrti anđela: U TOŠETOVOJ KUĆI NA SVE STRANE FOTOGRAFIJE, USPOMENE I PJEVAČEVE STVARI

Published

on

17 godina od smrti anđela: U TOŠETOVOJ KUĆI NA SVE STRANE FOTOGRAFIJE, USPOMENE I PJEVAČEVE STVARI

Na današnji dan navršava se 17 godina od smrti Tošeta Proeskog – jednog od najvoljenijih umjetnika u regionu. Makedonskog slavuja i čovjeka dobrog srca.

Sa samo 26 godina tragično je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 2007. godine u Hrvatskoj. U njegovom domu tada je zavladala tuga, a od tada pa do danas rijetki su oni koji su mogli da vide kako izgleda dom u kom je odrastao i živio.

Preminuo otac Tošeta Proeskog: SESTRA POKOJNOG PJEVAČA SE OPROSTILA DIRLJIVIM RIJEČIMA

Poslije njegove smrti, na zidu kuće nalazio se veliki plakat sa njegovim likom. U njegovoj dnevnoj sobi na svakom koraku su bile fotografije nastradalog umjetnika, njegove nagrade, klavijatura, pokloni od fanova, gitare.

Prijatne i tople boje ne mogu da umanje gubitak koji se tada osjećao u njegovoj porodici. Tada smo mogli da vidimo i kako izgleda kuhinja u kojoj je njegova majka sigurno spremala ukusne obroke za svoju porodicu, trpezarijski sto, dok je napolju bio njegov zlatni retriver Bas.

(Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending