Pratite nas

Poznati

Pala muha na medvjeda: ZAŠTO LEPA BRENA NIKADA NIJE U VESNI ZMIJANAC VIDJELA KONKURENCIJU?

Published

on

Kada je osamdesetih godina, uiz pmoć propagadne mašinerije, Vesna Zmijanac odlučila da se zakači za Lepu Brenu, mnogi mediji, zahvaljujući izdašnim napojnicama, krenuli su sa naslovima “Zmija ujeda Brenu”, “Zmija pregazila Brenu”…. Lagalo se o koncertnim posjetama u korist Vesne, o tiražima nosača zvuka, izmišljale nagrade, oskari, tirule… koje su redovno odlazile u ruke Vesne Zmijanac.

Brena se rijetko oglašavala u cijeloj toj priči, ali je napustila PGP RTB i udomila se u sarajevskom “Diskotonu”, te sa vrha gledala kako Vesna Zmijanac “plete mrežu” oko Zorice Brunclik, pa i njenog tima… Oglasila se samo jednom i to 1990. godine. Evo šta je rekla:

“Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, djevojka koja je sa 14-15 godina počela da pjeva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lijepo našminka, stekne neko ime na osnovu „kuku, lele, majko, oteo mi neko muža“, kada rasproda posljednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pameti.

“Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mjesecu trudnoće, onda ću da rodim dijete, pa ćete da mi slikate grudi koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna. Ja bih baš voljela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo – rekla je Brena i dodala:

“Vesna je kod nas u emisiji Nikad nije kasno bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, nek razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čovjeka u svakom smislu – izjavila je Brena prije dvije godine.

Zanimljivo je da je Vesna Zmijanac jedina pjevačica koju Brena uistinu ignoriše, ali ne zbog konkurencije na estradi, već zbog moralnog dna u kojem Zmijančeva, kako kaže, bruka i estradu. Pri tome je mislila na pijančenje, krevete, mijenjanje partnera…

Jednom prilikom su joj menadžeri ponudili da njih dvije snime zajednički duet i tako stave tačku na rivalstvo, a zadovolje publiku. Brena je skoro poludila na takav prijedlog.

“Zar da u ovim godinama uništavam svoju karijeru – kazala je Brena (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending