Pratite nas

Poznati

Seka Sablić čupa za kosu Mirku Vasiljević i udara je

Published

on

Glumica Mirka Vasiljević nedavno je otvorila profil na Tik Toku i Instagramu. A snimkom sa kolegicom Sekom Sablić nasmijala je mnoge.

Seka i Mirka su, nakon mnogo godina od snimanja mnogima omiljene serije “Ljubav, navika, panika”, snimile za Tik Tok scenu u kojoj Seka pita Mirku “Gdje je Maja?” i sve vrijeme je udara po glavi i čupa joj kosu.

@mirka_vasiljevicGde je Maja?? Posle skoro 20 godina, Seka i ja smo rekreirale čuvenu scenu iz “Ljubav, navika, panika”.

♬ original sound – mirka_vasiljevic

“Najjača scena ikada”, “Najbolja serija”, “Bila bi fora da se pojavila i Marija Karan”, bili su samo neki od komentara.

Poznati

Mirza Selimović i Šejla Zonić objavili duet: Poslušajte pjesmu “Crni snjegovi”

Published

on

Mirza Selimović i Šejla Zonić objavili duet: Poslušajte pjesmu “Crni snjegovi”

Mirza Selimović i Šejla Zonić objavili su dugoočekivani duet pod nazivom “Crni snjegovi”.

Nakon što su zbog solidarnosti s unesrećenima u poplavama koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu, odgodili objavu spota za novu pjesmu, premijera je bila rezervisana za 15. oktobar.

Muziku i tekst radio je Bane Opačić, dok su za aranžmna bili zaduženi Marko Milatović i Vladan Popović Pop. Spot je režirao Aleksandar Kerekeš Keki.

Mirza Selimović je putem svog Instagram profila podijelio kratki isječak iz spota, napisavši da on i Šejla očekuju mišljenja i komentare fanova.

– Vrijeme je da vam predstavimo duet na kojem smo strpljivo i detaljno radili. Vjerujemo da ćete brzo zavoljeti pjesmu ‘Crni snjegovi’, koju potpisuje naš Bane Opačić te uživati u kadrovima spota kojeg je režirao sjajni Aleksandar Kerekeš Keki. Čekamo vaša mišljenja i komentare, pišite nam – poručio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirza Selimović (@mirza.selimovic)

Ovo je ujedno i prvi Šejlin duet poslije pobjede u takmičenju “Zvezde granda”. Ona je nedavno objavila spot za svoju prvu pjesmu koja nosi naziv “Dert”. Tekst i muziku za pjesmu je pisala sama Šejla, a aranžman je radio Marko Gluhaković. Za spot je bio zadužen Šejlin suprug Armin.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending