Pratite nas

Poznati

Kakva reakcija: Na predstavi Enisa Bešlagića iznenada se pojavila Aleksandra Prijović

Published

on

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Kakva reakcija: Na predstavi Enisa Bešlagića iznenada se pojavila Aleksandra Prijović

Bosanskohercegovači glumac Enis Bešlagić u Beogradu je održao premijeru predstave ‘Da sam ja neko’. A podržala ga je trenutno najveća regionalna zvijezda – Aleksandra Prijović.

Prija se na crvenom tepihu pojavila u casual izdanju. Na sebi je imala crnu dolčevitu, kožnu jaknu i traperice. Dok je kosu svezala u opuštenu punđu.

Kada je Enis ugledao, zagrlio je i poljubio te se odmah poželio fotografirati s 29-godišnjom pjevačicom pa su ‘opalili’ zajednički selfie.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, predstavu je u regiji pogledalo preko 20 hiljada ljudi, a glumac je svojevremeno otkrilo što ga je inspiriralo na takav projekt.

‘-Da sam ja neko’ je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Put od djetinjstva, preko studentskih dana pa sve do osobe koja je sada prepoznatljiva na ulici.

Poznati

Jelena Karleuša o Ognjenu Vranješu: To nije muškarac nego monstrum

Published

on

Foto: Slavica Danilović

Jelena Karleuša o Ognjenu Vranješu: To nije muškarac nego monstrum

Jelena Karleuša je u novom intervjuu govorila o svom bivšem suprugu Dušku Tošiću te skandalu iz 2019. godine, kada ga je prevarila s nogometašem Ognjenom Vranješem.

Nezadovoljna žena

Između ostalog je navela da ni prvog ni drugog supruga nije vidjela na potpisivanju razvoda, već samo njihove advokate. Pjevačica je prije Tošića bila u braku s biznismenom Bojanom Karićem.

– Uvijek sam se pojavljivala na razvodu, ali se moji muževi ne pojave nego advokati. Možda ne mogu da me pogledaju u oči. Kada je riječ o Dušku, mislim da sam ja učinila sve da se 17 godina naše veze, braka i porodice ne baci u vodu. A on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno – rekla je u podcastu Lazarov, prenosi Nova.rs.

Dalje tvrdi da je Duško želio da se njihova porodica raspadne. Ne planira biti u dobrim odnosima s njim pa ni zbog dobrobiti djece. Također je navela da će žena prevariti muža samo kada je nezadovoljna.

– Duška sam upozoravala na to sve, da će se kajati i da ću mu se osvetiti, ali me nije shvatao ozbiljno. Prvi put kada sam htjela da mu se osvetim, desila se katastrofa – nastavila je.

Kazala je da je njen ljubavnik, misleći na Vranješa, bez njenog znanja screenshotovao njihov FaceTime poziv, ucjenjivao je i tražio da se razvede od Tošića.

– Nije zaslužio ni ime da mu se kaže. To nije muškarac, to je prosto monstrum. Ja nisam pristala na tu ucjenu i on je svim medijima poslao to. Vjerovala sam da to ne može da se desi, ali pogrešno sam procijenila, jer sam mislila da jedan normalan muškarac to ne bi uradio zbog sebe, a ne zbog mene. Čovjek pogriješi.

Teška situacija

– To je bila posebno teška situacija za mene jer je u tom momentu umirala moja majka. Čak sam i rekla tom monstrumu, koji me je tim materijalom ucjenjivao, da to ne radi, jer imam dvije kćerke koje su tada bile jako male – rekla je.

Ispričala je i da je bolje da je pucao u nju nego što je to uradio. Vjeruje da će mu karma sve kad-tad sve vratiti. Otkrila je i da je sada sretno zaljubljena, ali nije željela navesti o kome je riječ.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending