Pratite nas

Poznati

Peđa Jovanović rasprodao Sava Centar, sve je manje karata za Skenderiju

Published

on

Peđa Jovanović rasprodao Sava Centar, sve je manje karata za Skenderiju

Sve je manje karata za koncert Peđe Jovanovića u sarajevskoj Skenderiji kojim popularni pjevač započinje regionalnu turneju. Potvrda njegove velike popularnosti širom regiona je i da je već rasprodan beogradski Sava Centar.

Naime, karte za koncert u Plavoj dvorani Sava Centra koji je najavljen za 22. novembar su rasprodate. Peđa nije želio razočarati svoju publiku i da onima koji nisu na vrijeme stigli da kupe karte uskrati da uživaju u onome što stvara, pa je tako sada najavio još jedan zimski spektakl u Beogradu o kome će se dugo pričati i to 29. novembra.

Kada je u pitanju sarajevski koncert na kojem će pjevati u pratnji Big Concert Orchestra, zbog velikog interesovanja organizator je proširio VIP zonu. Cijena VIP karte za Skenderiju je 50 KM, partera 20 KM, a tribine 25 KM.

Miljenik publike Jovanović nastavio je da obara rekorde i bilježi veliku posjećenost na svojim koncertima. To nije nimalo začuđujuće, jer je do sada bezbroj puta pokazao zašto je provod na njegovim koncertima uvijek nezaboravan.

Podsjetimo, pjevač je svoju muzičku priču počeo sa bratom blizancom Nenadom. S njim je radio pjesme za Sašu Matića, Acu Pejovića, Dženana Lončarevića… U karijeri koja traje više od dvije decenije je, kako je kazao, bio pošteđen ružnih stvari.

– Brat i ja se već petnaestak godina bavimo muzičkom produkcijom i sarađivali smo sa dosta kolega na estradi. Kroz taj posao i komponovanje smo upoznali dosta kompozitora i tekstopisaca i sada mi je jednostavnije da dođem do pjesama. Na koncertu u Skenderiji imat ću nekoliko specijalnih gostiju, a za sada mogu otkriti da ću u Sarajevu zapjevati zajedno sa bratom Nenadom – kaže Peđa Jovanović.

 

Poznati

Jala Brat posjetio Donju Jablanicu nakon stravičnih poplava, donirao agregate, opremu i hranu za bebe

Published

on

Bh. reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat, posjetio je Jablanicu i pomogao unesrećenim u poplavama.

Jala Brat je odlučio donirati agregate, opremu i hranu za bebe. Sinoć je učestvovao u humanitarnoj večeri koju su organizovali TV Nova, N1 i Udruženje Pomozi.ba. Gledatelji su imali priliku razgovarati s javnim ličnostima pozivom na broj 17039 i tako donirati unesrećenima u poplavama.

Osim Jale, u ovoj akciji učestvovali su i Dino Merlin, Dino Šaran, Amira Medunjanin, Hanka Paldum, Lana Pudar, Damir Džumhur i mnoge druge poznate ličnosti. Prikupljeno je 1.234.393.33 KM.

Jala Brat obišao Jablanicu: Reper se uključio u humanitarnu akciju nakon poplava

Novac ugroženima i dalje možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending