Pratite nas

Poznati

Šuškalo da je Filip Živojinović ljubio Maju Šuput

Published

on

Duško Jaramaz/Pixsell, M.M./ATAIMAGES/PIXSELL

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene, imao je zanimljiv ljubavni život. I prije nego što je ušao u brak s pjevačicom Aleksandrom Prijović.

‘Filip Živojinović na odmoru s Majom Šuput’ pisali su mediji u ljeto 2009. godine.

Najstariji sin Slobodana Bobe Živojinovića, koji je u to vrijeme imao 24 godine, viđen je u Novom Vinodolskom. I to u društvu pet godina starije pjevačice, a tračevi o romansi brzo su se počeli širiti.

Razlog više za ovakav interes javnosti skrivao se i u činjenici da je službena djevojka Filipa Živojinovića u to vrijeme bila manekenka Sofija Milošević.

Maja se tada oporavljala od propale ljubavi, nakon što je ostavila oftalmologa Deana Šarića koji je nakon nje uplovio u vezi s Mirjanom Hrgom.

Iako su fotografije Maje i Filipa s bazena, iz spa centra ili noćnog kluba danima punile novine, oni u prvo vrijeme nisu tome pridavali važnost. No, poslije izvjesnog vremena odlučili su demantirati glasine koje su uzele maha.

‘U Novom Vinodolskom bio sam na  odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo puno zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno – izjavio je Filip u emisiji ‘Red Carpet’.

Poznati

Preminuo Madonin mlađi brat: ‘Drago mi je što više ne pati’

Published

on

Preminuo Madonin mlađi brat: Drago mi je što više ne pati

Madona oplakuje gubitak mlađeg brata.

Kristofer Čikone, dizajner, plesač i umjetnik, preminuo je “mirno” u petak, navodi se u izjavi porodice koju je CNN-u dostavio portparol Bred Tejlor.

Imao je 63 godine i preminuo je nakon duge bolesti.

Superzvijezda je odala počast Čikoneu u objavi na svojoj Instagram stranici, nazvavši ga svojim najbližim čovjekom.

Njihova veza, napisala je Madona, izrasla je iz razumijevanja da su različiti i da će im društvo zadati teškoće jer ne slijede status kvo.

Pjevačica je podsjetila kako je umjetnost plesa simbolično spasila i nju i Čikonea, opisujući to kao “superlijepak koji ih je držao zajedno”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Oboje su se preselili u Njujork na početku njene karijere.

“Moj brat je bio pored mene”, nastavila je Madona.

– Zajedno smo se vinuli na najviše nivoe. I pokolebali u najnižim padinama. Nekako smo se uvijek ponovo nalazili i držali smo se za ruke i nastavili smo da igramo – napisala je Madona.

Kristofer je služio kao Madonin kreativni konsultant dok je njena karijera eksplodirala, a bio je umjetnički direktor njene svjetske turneje “Blond Ambition” 1990. godine, koja je zabilježena u muzičkom dokumentarcu iz 1991. “Istina ili izazov”.

Posljednjih nekoliko godina nije bilo lako – iskreno je napisala Madona.

Kraljica popa je, ipak, stigla da popravi stvari.

– Neko vrijeme nismo razgovarali, ali kada se moj brat razbolio, našli smo put da se vratimo jedno drugom. Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikog poput njega. Znam da negdje pleše – napisala je Madona.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending