Pratite nas

Poznati

Nesuđena snaha Lepe Brene objavila prvu fotografiju sina: STIGAO JE AMEL

Published

on

Nesuđena snaha Lepe Brene objavila prvu fotografiju sina: STIGAO JE AMEL

Nadica Ademov rodila je drugo dijete. Iako se folk pjevačica porodila u 37. sedmici rudnoće, na svijet je donijela zdravog dječaka, a porođaj je obavljen u jednoj privatnoj klinici.

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila i prvu fotografiju sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica)

– Dobro nam došao sine, borcu moj! Ponosna sam na tebe! Najsretnija i najispunjenija osoba sam na svijetu. Hvala ti. Tvoja seka će biti ponosna što te ima – napisala je Nadica uz fotografiju.

‘Amel je stigao’, dodala je Nadica uz emotikon plavog srca i datum porođaja, 1.oktobra 2024. godine, dok je ponosni otac Damir rođenje sina slavio u jednom beogradskom restoranu.

Nadica Ademov čeka drugu bebu: PJEVAČICA SIJA OD SREĆE

Podsjetimo, Nadica je 2016. godine bila u vezi s Breninim starijim sinom. Međutim, njihova romansa nije dugo potrajala, a pjevačica je sreću našla pokraj bogatog biznismena kojem je 28. oktobra 2023. godine rodila i kćerkicu Melinu.

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending