Pratite nas

Poznati

Boba Živojinović saslušan u tužilaštvu, tereti se za prevaru

Published

on

Foto: Pixsell

Slobodan Boba Živojinović saslušan je u Beogradu zbog krivične prijave koja je podnijeta protiv njega i još jedne osobe.

Naime, srbijanski mediji su objavili da su ovaj bivši teniser i N. R. optuženi da su dvaput prodali istu jahtu za 300.000 eura i tako zaradili 600.000 eura.

Također su objavili da je riječ o jahti koja nosi naziv Mamma mia. Usidrena je u resortu Portonovi kod Herceg Novog. Boba još uvijek nije komentarisao ovu optužnicu.

Lepa Brena ima novi biznis, od ovoga zarađuje 65.000 eura

Lepa Brena je ranije na društvenim mrežama objavljivala fotografije i snimke druženja na jahti koja je duga 30 metara i koja ima čak šest spavaćih soba. Među gošćama bile su Emina Jahović i Nina Badrić.

Zainteresovani su jahtu mogli iznajmiti za 65.000 eura za nekoliko mjeseci u sezoni. Pjevačica je ranije u jednom intervjuu izjavila:

– Nije to bio samo dar za naše duše. Htjeli smo sebi nešto priuštiti jer je bila specifična situacija.

Poznati

Milan i Sandra Kalinić podijelili imovinu nakon razvoda

Published

on

Milan i Sandra Kalinić podijelili imovinu nakon razvoda

Srbijanski mediji nedavno su objavili da se voditelj Milan Kalinić nakon 18 godina razvodi od supruge Sandre, a sada je poznato kako su podijelili imovinu.

Naime, Sandra će s kćerkom Teom i sinom Vukom nastaviti živjeti u luksuznom stanu na Voždovcu u Beogradu. Ona će dobiti i automobil. Milanu će pripasti džip i skuter.

Izvori su naveli kako su se sporazumno razveli i da im je dobrobit djece na prvom mjestu. Nakon što je objavljena vijest o njihovom razvodu, Milan se odselio iz stana na Voždovcu. Fotografi su ga zatim snimili na Dorćolu, gdje živi u stanu svoje majke.

Razvodi se Milan Kalinić: Glumac nema komentar, no komšije kažu da je gotovo

Još uvijek nisu javno komentarisali razvod. On je ranije u jednom intervjuu naveo da je Sandra jedna od najzgodnijih Beograđanki, ali da se ne ustručava gledati druge žene.

– Gdje god da se pojavim, ona je ili najljepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, može samo imponovati. Ne zvjeram okolo, ali volim da posmatram. To radim i pred Sandrom – kazao je.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending