Pratite nas

Poznati

Aleksandra Radović napunila 50 godina: DA SAM BILA SAMO MANJE UMIŠLJENA…

Published

on

Od trenutka kada je zablistala na festivalu “Sunčane skale”, 2003. godine, sa pjesmom “Kao so u moru”, Aleksandra Radović samo je nizala profesionalne uspjehe.

U prethodne dvije decenije snimila je brojne hitove, održala na stotine nastupa. A za 11. oktobar zakazala je druženje i sa publikom u Beogradu.

Mnogi se slažu da Aleksandra Radović iz godine u godinu izgleda sve ljepše, a ona o tome kaže:

– Nemam pretenziju da izgledam kao dvadesetogodišnjakinja, ali ne vidim ništa loše u tome da se žena njeguje. Za mene je najveće uživanje kada na ulici sretnem dame od 50-60 godina koje sa sobom nose dozu elegancije i otmenosti. To je primjer koji slijedim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)

Kad je već riječ o godinama, Aleksandra je nedavno napunila 50. Jubilarni rođendan proslavila je u društvu onih koje najviše voli, prenosi Hello.

Kad čovjek postane “većinski vlasnik svog života” nerijetko se osvrne na ono što je postigao. Čestita sebi na malim pobjedama, razmisli o pogrešnim koracima, napravi planove za budućnost. To je učinila i lijepa pjevačica.

– Voljela bih da sam bila malo manje otresita, manje nabusita. Dugo sam imala stav – ja, ja, ja”, iskreno je priznala u razgovoru za Una televiziju.

– Da mi je ova pamet sada bih drugačije. Svaka mladost nosi svoju ludost, a u mom slučaju to je bila umišljenost. Inače, nisam se nešto mnogo promijenila u odnosu na period kad sam imala 25 godina. Nisam nešto mnogo evoluirala, iako bi trebalo – poručila je uz smijeh.

Poznati

Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI

Published

on

Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan

U novu godinu života 29. septembra, ukročila je legenda muzičke scene, Šemsa Suljaković.

Kaže, skromno obilježila svoj rođendan.

Švicarska: Šemsa se srela s Bekutom nakon 30 godina, a Lazić je molio da zapjeva ‘samo jednu’

– Nikada nisam voljela rođendanska slavlja. Uvijek bi, moji bližnji na taj datum upriličili feštu. Trenutno sam u Švedskoj ali opet, svečanu večeru, nisam mogla izbjeći – kazala nam je Šemsa, na kojoj ni životna dob, ni neuredan pjevački život, nisu ostavili traga.

Kako nisu, simpatično u svom stilu, dodala je Šemsa.

– Genetika je to, ali Boga mi sve više uživam u tišini, šetnji, prirodi… Prezasićena sam buke. Pjevanje može ali kada ja to poželim da prihvatim.

A, ponuda za angažmane ima na pretek, dodala je ona.

Poželjeli smo joj još mnogo životnih i pjevački godina da doživi. Da i dalje uživa u veličanstvenoj popularnosti a ostane kao do sada jednostavna persona.

Jasna Durić

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending