Pratite nas

Poznati

Nešto novo i drugačije: POSLUŠAJTE DIO NOVE PJESME TIME OUT BENDA

Published

on

Nešto novo i drugačije: POSLUŠAJTE DIO NOVE PJESME TIME OUT BENDA

Grupa “Time out” nakon duže vremena ušli su u studio. Novi singl, kreće u realizaciju.

Naime, u zenički muzički “M” Studijo, zavirili smo, na tren. Nismo propustili “pročačkati” koji podatak vezan za njihovu novu pjesmu. Saznali da je na tekst, Snežana Brdar, muziku i aranžman raspisao, Merhad Muračević, kojeg smo i zatekli za tonskim stolom.

Svakako, pošto smo vidjeli, bar na blic, tako smo i osluhnuli, solisticu benda Velidu dok je pjevala.

Biće čini se kod njih, baš novo. Nova pjesma drugačiji muzički izraz.

A mi im poželjeli još veći uspjeh na estradnoj skali.

Jasna Durić

Poznati

Halid Muslimović poručio onima koji šire laži o njemu: NEĆE ME PORAZITI

Published

on

Halid Muslimović našao se na udaru pojedinih medija koji su iznijeli, kaže, niz neistina na njegov račun. Tvrde da duguje novac svojoj bivšoj prijateljici No, Halid se oglasio na svom Instagram profilu, pa je objasnio da je strašno to što se šire neistine.

Razne provokacije

– Ovim putem želim da se obratim na prvom mjestu svojim obožavaocima, poštovaocima moje muzike, također svim svojim kolegama, saradnicima kao i pravim medijima, kako u Bosni, tako i u regionu.

Ovim putem želim da stavim tačku na razne natpise, na gnusne laži koje serviraju pojedini mediji kao i anonimne spodobe (paraziti) koji žele preko moga imena da dođu do medijske pažnje. Za svojih 40 godina uspješne i bogate karijere nisam se spuštao na razne provokacije. Posebno ne na medijske članke kojima je jedini cilj bio da ukaljaju moj ugled i time misle da će poraziti moj bogati životni put i uspjeh.

Za šaku para

– Ovim putem se i direktno obraćam medijima koji 3-4 godine imaju isti cilj i prodaju se za šaku para. Niste ni pametniji ni bolji tim postupkom. Na nivou ste tih istih anonimnih osoba kojima ste se prodali. Ako ste mislili da ćete uspjeti da srušite moj ugled i reputaciju prevarili ste se. Samo ćete pokazati koliko ste neprofesionalni i koliko se jeftino prodajete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halid Muslimovic (@halidmuslimovic)

Halid Muslimović dobro zna ko je. Hvala Bogu zna i moja publika i da nije tako, ne bih trajao tolikih godina, ne bih bio priznat u svijetu kao umjetnik. Dok se vi bavite lažima o meni, ja gradim svoj put i o Halidu će se tek pričati. Ali ne zbog lažnih natpisa, već zbog muzike, koncerata, humanitarnih radova.

Ozbiljne posljedice

Svi oni koji misle da mogu slobodno da pišu udarne lažne vijesti o meni, moraju da budu svjesni da će za to odgovarati. I da budu spremni na ozbiljne posljedice.

– Zahvaljujem se i onim medijima koji su uvijek bili uz prave vrijednosti. Ali i svim ljudima koji ne vjeruju u sve što pročitaju. Posebno onim ljudima koji su godinama uz mene i moju karijeru. Ostaje ipak ona narodna “Psi laju, karavani prolaze”.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending