Pratite nas

Poznati

Influenserica Lejla Ramović se porodila, na svijet stigla djevojčica

Published

on

Influenserica Lejla Ramović se porodila, na svijet stigla djevojčica

Bh. influenserica Lejla Ramović porodila se u Mostaru te je danas napustila bolnicu u pratnji supruga Dine Joldića.

Ona je sretnu vijest podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljim, objavivši videosnimak napuštanja porodilišta.

Njena objava privukla je pažnju pratitelja koji su joj čestitali na prinovi.

“Čestitke. Sretno i blagoslovljeno bilo. Bebo, dobrodošla”, “Nek je sa srećom”, “Čestitam od srca”, “Sve najljepše vam želim”, neki su od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Joldić (@kojidino)

Početkom juna ona je s fanovima podijelila vijest o trudnoći, a krajem juna je otkrila spol bebe. Snimak je nastao na Fortici iznad Mostara, a ona i njen suprug su otvorili dimne bombe iz kojih se pojavila crvena boja te su tako otkrili da čekaju djevojčicu.

Podsjećamo, Lejla i Dino Joldić vjenčali su se u julu 2022. godine. Lejla je rodom iz Goražda, a Dino iz Zavidovića. Spletom privatnih i poslovnih okolnosti preselili su u Mostar gdje planiraju i ostati.

Poznati

Enis Bešlagić i Selma Bajrami družili se u Tuzli

Published

on

Nakon brojnih putešestvija po BiH, Enis Bešlagić je sa Bingomobilom stigao tamo odakle je krenuo – u Tuzlu, gdje mu se pridružila i Selma Bajrami.

A, u svome mjestu, ovo sada već prepoznatljivo vozilo doživjelo je nešto što nijedno dosad nije – dobilo je svoj Instagram profil.

Enis Bešlagić je s Bingomobilom u prethodnih mjesec obišao brojna “naša mjesta” i podijelio mnoštvo Bingo poklona, ali nekako mu je najljepše i najveselije bilo u gradu gdje je Bingo nastao. Prirodno je, stoga, bilo da se upravo tu rodi ideja o otvaranju profila.

U Tuzli mu je društvo pravila Selma Bajrami, s kojom je otpjevao nekoliko hitova. Selma mu je ovom prilikom otkrila i broje zanimljivosti iz svog života. Gdje se tačno rodila, koje je to istinsko njeno mjesto u Tuzli, gdje je živjela kad je imala 20 godina te gdje je pao njen prvi poljubac.

Desilo se i svojevrsno takmičenje u pjevanju na najpoznatijem “našem mjestu” – Kod Meše i Ismeta. A obišao je Enis i najveći zoološki vrt u BiH. Tu nije propustio priliku da se sprijatelji s lehmurima i drugim životinjama.
Enis je posjetu Tuzli završio uručivši dvije donacije Binga u iznosu od po 10.000 KM.

Ovoga puta izbor je pao na Zmajevo srce. Jedini ugostiteljski objekat u BiH u kojem ravnopravno posao obavljaju ljudi s Downovim sindromom te Humanitarnom društvu Emaus i njihovom prihvatnom centru “Duje” u Doboj Istoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bingo_bih

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending