Pratite nas

Izdvojeno

Glumica doživjela pobačaj u 54. godini

Published

on

Glumica doživjela pobačaj u 54. godini

Glumica Trina Mekgi, zvijezda sitkoma “Boy Meets World”, doživjela je pobačaj u 54. godini.

O srceparajućem gubitku pričala je tokom pojavljivanja u televizijskoj emisiji.

– Izgubila sam bebu. Nije bilo očekivano. Nemamo pravih razloga u vezi sa tim zašto je došlo do ovoga – rekla je glumica voditeljki dok je suzdržavala suze.

Zahvalna je na tome što je uopšte mogla da zatrudni u ovim godinama.

Sanja Maletić krstila kćerku koju je dobila u 6. deceniji: BEBA U OPANKAMA

– Imaš toliko snova. Bilo je teško suočiti se sa činjenicom da se to neće dogoditi u ovom trenutku na raskrsnici – rekla je Trina.

Ona nije sigurna da li želi da pokuša ponovo da zatrudni. U braku sa kolegom glumcem Marčelom Tedfordom već je 16 godina.

“Dio mene više nikada ne želi da prođe kroz ovo”, zaključila je Trina.

Trina ima troje odrasle djece.

Sin je najstariji (31).

Dijeli ih sa bivšim mužem Kortlandom Dejvisom.

Izdvojeno

Usred borbe s karcinomom poznata glumica dobila drugo dijete

Published

on

Usred borbe s karcinomom poznata glumica dobila drugo dijete

Poznata glumica Olivija Man (Olivia Munn) i njen suprug komičar Džon Malejni (John Mulaney) dobili su drugo dijete, a sretna mama je vijesti podijelila na Instagramu.

Vedrana Rudan se bori s rakom: NE ZNAM DA LI ĆU DOČEKATI ROĐENDAN

Surogat majka

Inače, ona se već duže vrijeme bori s rakom dojke, pa je kćerku dobila putem surogat-majke, što je u početku, priznaje, teško podnosila.

– Imala sam toliko emocija zbog toga što nisam mogla da nosim svoju kćerku. Kad sam prvi put upoznala našu gestacijsku surogat-majku, razgovarale smo kao majka s majkom. Pokazala mi je toliko milosti i razumijevanja da sam znala da smo pronašli pravog anđela.

Riječi ne mogu opisati moju zahvalnost što je čuvala našu bebu devet mjeseci i što je ostvarila naše snove. Toliko sam ponosna na našu malu šljivu, mog malog zmaja, koji je bio na putovanju kako bi došao k nama. Moje srce je eksplodiralo – napisala je ona u opisu objave.

Četiri operacije

Olivija Man je ranije saopćila da je išla četiri puta na operaciju zbog raka dojke, a čak je uradila i dvostruku mastektomiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

Velika podrška u tim teškim trenucima joj je bio suprug. Ovaj par se trudi da svoj život drži daleko od očiju javnosti, pa je tako jedino poznato da su vezu otpočeli 2021. godine, kasnije su dobili sina. Vjenčali su se ove godine u tajnosti.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending