Pratite nas

Poznati

Influenserica pokazala gole grudi na Trampovom mitingu, pa izbačena iz dvorane

Published

on

Influenserica pokazala gole grudi na Trampovom mitingu, pa izbačena iz dvorane

Američka influenserica i model na stranici za odrasle Ava Luiz (Louise) nedavno je privukla pažnju. Naime, ona je tokom skupa Donalda Trampa (Trump) podigla majicu i pokazala svoje gole grudi bivšem predsjedniku SAD.

Isto je Ava napravila i ranije ove godine kad je svoje grudi pokazala “portalu” iz Dablina u Njujorku koji se nalazio na Menhetnu, a koji je nešto kasnije zatvoren.

Ava je objasnila da je njen potez na skupu dio njenog prikupljanja sredstava za Trampovu kampanju. Influenserica je u srijedu pokazala grudi Trampu, ali i hiljadama drugih ljudi koji su posjetili skup. S golim grudima je skakala i navijala sve dok je policajac nije izbacio iz dvorane.

– Policajci su me htjeli optužiti – rekla je ona za The New York Post te dodala da je policajac bio izrazito ljutit. Međutim, na njenu je stranu stala Tajna služba koja je osigurala to da Ava i njen dečko koji je bio s njom napuste dvoranu bez problema. Agent je čak i pohvalio Avu, kako prenosi New York Post.

– Nakon što sam otišla, donirala sam novac Trampu zbog nevolje koju sam prouzročila – rekla je ona.

Inače, Luiz je posljednjih mjeseci koristila OnlyFans kako bi zaradila novac za bivšeg predsjednika.

– Zarađujem oko 100.000 dolara mjesečno i sada pokušavam zaraditi 500.000 dolara za moj sadržaj o Trampu kako bih mu ga mogla dati. Zove se Grudi za Trampa – dodala je ona.

Otkrila je i da podržava Trampa zato što dijele iste poslovne vrijednosti.

– Tramp je bio poduzetnik, ja sam poduzetnik. Razumijem ga. Ja prodajem svoje grudi, on prodaje američki san – kaže ona.

Poznati

Zovu je srpskom Beyonce: Evo koliko je visoka najtraženija pjevačica na estradi

Published

on

Zovu je srpskom Beyonce: Evo koliko je visoka najtraženija pjevačica na estradi

Tea Tairović već nekoliko godina gradi uspješnu muzičku karijeru i jedna je od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije. U prilog tome idu i njena dva rasprodana koncerta prošlog vikenda u beogradskoj Štark Areni kojima je još jednom dokazala zašto je toliko tražena.

Osim prepoznatljive boje glasa, Tea je upečatljiva i zbog atraktivnog fizičkog izgleda. A pored pjevanja njena velika strast je i ples kojim se bavi od malih nogu. Poznato je da uz pjesme koje pjeva ima i koreografije u koje ulaže mnogo truda pa je tako zaradila i nadimak ‘srpska Beyonce’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

S obzirom na vitku liniju i senzualan trbušni ples kojim nemalo puta privlači pažnju, mnoge zanima i to koliko je pjevačica visoka, pa je ona sama jednom prilikom otkrila ovaj podatak.

– Visoka sam 176 cm. Kad obujem štikle viša sam od svih, onda sam skoro dva metra – rekla je Tea i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

– Ove na meni sada su 10 cm. Prema tome, u ovome nisam kao bandera. Ali kad obujem one prave štikle za nastup, onda sam Tea Banderas – izjavila je pjevačica tada.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending