Pratite nas

Izdvojeno

Posljednji pozdrav Emilije Kokić od čuvenog kolege: Oprosti što sam zakasnila

Published

on

Pjevačica Emilija Kokić oprostila se od preminulog kolege Nenada Nakića.

Sa njim je nastupala na Eurosongu. Štaviše, Riva je te 1989. donijela pobjedu Jugoslaviji.

U Lozani je pobjednička pjesma bila “Rock Me”.

Emilijin oproštaj je bolan.

Nakić je preminuo u 74. godini.

– Naviru mi sjećanja na trenutke koje smo proveli zajedno. A bilo ih je… Hvala ti na svemu što sam naučila od tebe, divila sam se tvom glasu i velikom talentu, tvojoj muzikalnosti. Zahvalna sam što smo dio Rivinog puta hodali istom stazom. Putuj sretno, dragi Njake. Neka te dočeka hor anđela, nadam se da niti jedan od njih neće falširati, jer ćeš ih odmah ispravljati, znam te… – napisala je Kokić na Fejsbuku.

Nije ispunila želju.

Preminuo nekadašnji član grupe Riva

– Zvone, Božo i ja smo planirali doći do tebe ovih dana, oprosti što smo zakasnili. Iskreno saučešće Mladenki, Reju, Marku i cijeloj porodici. Velika tuga…” – napisala je Emilija uz njihovu zajedničku fotografiju.

Izdvojeno

Harison Ford zabrinuo fanove: Nikako ne izgleda dobro

Published

on

Screenshot: Instagram

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca Harison Ford zabrinuo je fanove tokom posljednjeg pojavljivanja u javnosti.

Naime, glumac koji se proslavio brojnim ulogama od kojih je napoznatija ona Indiane Jonesa, pojavio se na Disneyevom D23 Expou. Tu mu je dodijeljena nagrada Disneyjeve legende za uloge Han Sola u Ratovima zvijezda te Indiane Jonesa.

Međutim, prilikom utiskivanja svojih ruku u cement 82-godišnji Ford je imao problema s potpisivanjem svog imena, pridržavajući desnu ruku lijevom.

Video s potpisivanja podijeljen je na Instagramu emisije “Good Morning America”, a sada je postao viralan na društvenim mrežama. Ispod snimke su se javili brojni zabrinuti fanovi u komentarima.

“Čestitam mu, ali srce mi se slama vidjeti ga tako slabašnog”, “Nikako ne izgleda dobro”, “Teško mi je gledati kako moj omiljeni glumac stari”, neki su od komentara fanova.

Podsjećamo, legendarni glumac početkom ove godine dobio je priznanje za životno djelo na dodjeli Critics Choice Awardsa.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending