Pratite nas

Poznati

Nakon razvoda: Duško Tošić postao ugostitelj

Published

on

Foto: Hello

Nakon razvoda: Duško Tošić postao ugostitelj

Prije šest dana i zvanično su na 16 godina dug brak stavili tačku Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Dodatni izvor

I dok pop diva ovih dana gostuje po brojnim emisijama gdje je njihov razvod jedna od nezaobilaznih tema, vijest da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu sve je bacila u drugi plan, prenosi Hello.

Nekadašnji fudbaler od kada je završio profesionalnu karijeru većinu vremena provodi u Beogradu gdje su mu i mezimice Atina i Nika.

Između ostalog to je jedan od razloga zbog kog je poželio da ima dodatni izvor prihoda. A poslije dugo razmišljanja čime bi mogao da se bavi, odluka je pala na ugostiteljstvo.

Naime, fudbalski menadžer oko sebe je okupio tim stručnih ljudi. Zajedno su ušli u projekat otvaranja ekskluzivnog restorana u jednom elitnom naselju u Beogradu gdje živi veliki broj javnih ličnosti.

Luksuzni restoran

Karleušin bivši suprug prethodnih dana odbrojovao je na Instagramu najavljujući nešto veliko ali niko nije mogao da nasluti šta se išečekuje.

Sada je sve jasno jer od danas su vrata novog, luksuznog restorana otvorena. A Tošić se na pomenutoj društvenoj mreži pohvalio kako izgleda enterijer.

Ne znamo da li Jelena zna da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu, ali vjerujemo da ona tamo neće biti redovan gost.

Poznati

Elektra Elite ukrala šou: Na koncertu Tee Tairović u Beogradu obukla haljinu od 4.000 eura

Published

on

Transrodna pjevačica Elektra Elite ponovo se našla u centru pažnje medija u regionu.

Ona je sinoć došla iz Ciriha kako bi prisustvovala spektakularnom koncertu Tee Tairović u beogradskoj Areni.

Prve fotke prelijepe kćerke transrodne pjevačice Elektre Elite

Ona je u najveću dvoranu u Srbiji stigla u pratnji privatnog obezbjeđenja, a sve poglede prikupila je upečatljivim stajlingom i velikim dekolteom.

Elektra Elite je ponovo izdominirala i skoro pola sata pozirala brojnim novinarskim ekipama, a otkrila je sa kime će snimiti novu zajedničku pjesmu.

– Snimam duet sa Markom Markovićem. Neću otkrivati više detalja. Zbog večerašnjeg spektakla sam došla iz Ciriha, a „Ime mi je ljubav“ je moja omiljena pjesma od Tee Tairović. Za ovu priliku sam pripremila i i specijalan stajling koji košta 4.000 eura. To je kolaboracija brenda Versace sa Dua Lipom – otkrila je Elektra Elite.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending