Pratite nas

Poznati

Armin Muzaferija oduševio publiku u Crnoj Gori, uživao i hafiz Bugari

Published

on

Armin Muzaferija oduševio publiku u Crnoj Gori, uživao i hafiz Bugari

Armin Muzaferija nastavlja sa koncertima širom BiH, ali i regiona i Evrope. Naš umjetnik oduševio je publiku na koncertu „Melodije duše“ na maloj sceni u Baru u Crnoj Gori.

Ilahije i kaside

Njegov repertoar sastojao se iz tri dijela – autorskih pjesama, duhovnih (ilahija i kasida), kao i sevdalinki.

– Pokušavam da na svakom koncertu na pravi način predstavim Bosnu i Hercegovinu i njeno kulturno nasljeđe. Trebalo je mnogo stvari da se poklopi da dođem u prelijepi Bar i zaista sam se osjećao divno. Vidio sam u publici majku sa sinom i unukom, pripadnike svih konfesija, i to je za mene najveća satisfakcija – da radimo nešto lijepo i da smo alternativa za lošu muziku koja je, nažalost, danas dominantna. Drago mi je da su to ljudi u Baru prepoznali – kaže Muzaferija.

Istakao je da posao pjevača i umjetnika ima posebnu težinu i oni uvijek trebaju davati primjer.

– Iako moj rad često klasificiraju u pop muziku, u zadnje vrijeme etno-pop, ja sam neko ko je čitavog života usko vezan i uz ilahije i sevdah. Vjerovali ili ne, sve se dešava ad hoc, iz srca. Odbio sam pjesme mnogih autora, koje su mogle biti komercijalne, i interpretiram isključivo one koje mi leže na srcu.

Za mene je muzika umjetnost, a umjetnost je čovjekova potreba za ljepotom. Meni, kao umjetniku, je potrebna inspiracija, a to je ljubav prema ženi, domovini i univerzalnim ljudskim vrijednostima, ali najljepše je pjevati o onome i onome koga najviše volite, a to je dragi Bog. Zato se repertoar sastoji iz tri dijela – nastavio je Armin.

Koncert u Livnu

Kako je dodao, drago mu je što je među publikom u Baru bio hafiz Sulejman Bugari.

– Posebno me obradovalo kada sam vidio hafiza Bugarija na koncertu. Zahvalio bih se na kraju i gradskoj upravi Bara, kao i ekipi RTV Crne Gore – kaže Muzaferija kojeg već večeras očekuje koncert u Livnu.

 

Poznati

Nakon razvoda: Duško Tošić postao ugostitelj

Published

on

Foto: Hello

Nakon razvoda: Duško Tošić postao ugostitelj

Prije šest dana i zvanično su na 16 godina dug brak stavili tačku Jelena Karleuša i Duško Tošić.

Dodatni izvor

I dok pop diva ovih dana gostuje po brojnim emisijama gdje je njihov razvod jedna od nezaobilaznih tema, vijest da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu sve je bacila u drugi plan, prenosi Hello.

Nekadašnji fudbaler od kada je završio profesionalnu karijeru većinu vremena provodi u Beogradu gdje su mu i mezimice Atina i Nika.

Između ostalog to je jedan od razloga zbog kog je poželio da ima dodatni izvor prihoda. A poslije dugo razmišljanja čime bi mogao da se bavi, odluka je pala na ugostiteljstvo.

Naime, fudbalski menadžer oko sebe je okupio tim stručnih ljudi. Zajedno su ušli u projekat otvaranja ekskluzivnog restorana u jednom elitnom naselju u Beogradu gdje živi veliki broj javnih ličnosti.

Luksuzni restoran

Karleušin bivši suprug prethodnih dana odbrojovao je na Instagramu najavljujući nešto veliko ali niko nije mogao da nasluti šta se išečekuje.

Sada je sve jasno jer od danas su vrata novog, luksuznog restorana otvorena. A Tošić se na pomenutoj društvenoj mreži pohvalio kako izgleda enterijer.

Ne znamo da li Jelena zna da je Duško Tošić otvorio restoran u Beogradu, ali vjerujemo da ona tamo neće biti redovan gost.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending