Pratite nas

Izdvojeno

Tea Tairović i Azis objavili duet: “Ko će koga da prevari, katastrofa smo u ljubavi”

Published

on

Tea Tairović i velika Bugarska zvijezda Azis počastili su publiku duetskom numerom pod nazivom “Katastrofa”. Fanovi su se godinama pitali kada će njih dvoje ukrstit glasove, baš zbog sličnog pravca u muzici koji slijede, sada na oduševljenje mnogih duet je ugledao svijetlo dana.

Azis je poznat po numerama koje nikog neće ostaviti ravnodušnim, poput njegovog najvećeg hita “Sen Trope” bez kojeg ni jedno slavlje ne može proći, a Tea je neko ko najviše slijedi bugrasko-turski ritam u svojim numerama, tako da je ovaj slijed bio vrlo logičan. 7

“Meni nije dobro, nisam za slavlje, mrzim srećne parove”, su samo neki od stihova, vjerujemo, ovog novog hita koji će itekako osvojiti Balkan.

Inače, Azis je poznat i po tome da voli da eksperimentiše sa muzičkim pravcima, ali uvijek ostavi svoj pečat, tako da smo mogli slušati njegove duetske numere sa Martom Savić, pa Severinom i Jelenom Karelušom.

Izdvojeno

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Published

on

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Zdravko Čolić danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu i pjevač kojeg vole i poštuju sve generacije. Dokaz su uvijek pune arene i sale za koje se traži karta više.

Iako je decenijama na muzičkoj sceni, skandali ga nikada nisu pratili, a malo toga se zna i o njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Gotovo nikada ne možemo vidjeti njegove fotografije iz svakodnevnog života. No, na jednoj Facebook stranici objavljena slika iz 1962. godine, kada je Zdravko bio dijete.

Prepoznajete li čuveni bračni par: Napisali su ‘Ti si mi u krvi’, Čola im duguje mnogo

Imao je tada samo 11 godina. A svojevremeno je o svom djetinjstvu pričao da je bilo sretno i da ga pamti po lijepim trenucima.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending