Pratite nas

Izdvojeno

Seka Aleksić: Nije primjereno da lajkujem golišave fotografije drugih muškaraca

Published

on

Muzička zvijezda Svetlana Seka Aleksić pojavila se sinoć, 11. septembra, u prestižnom beogradskom lokalu, u pratnji supruga Veljka Piljikića. Seka već nekoliko puta nastupa u “Nacionalnoj klasi”, te ne krije da uživa u svakom nastupu za koji se uvijek traži karta više, a prije nastupa vidno raspoložena odgovarala je na novinarska pitanja.

Jedno od pitanja koje je privuklo značajnu pažnju bilo je da li pjevačica prati i lajkuje golišave fotografije muškaraca na društvenim mrežama.

-Ne, ne. Mislim da nije primjereno da ja kao supruga i javna ličnost lajkujem gole fotografije drugih ljudi. Ne znam šta bi to moralo toliko da mi se dopadne, pa da lajkujem takvu fotografiju. Ne gledam ni ko Veljku lajkuje fotografije. Ja mislim da njemu lajkuju fotografije samo moji fanovi… (smijeh) Mi smo izuzetno skladan i miran par – rekla je Seka, pa otkrila da li čita komentare:

– Zanima me šta ljudi misle o nama, ponekad čitam komentare. To je potpuno prirodno. Kod Veljka nema hejt komentara, kod mene naravno da ima. Ja to znam da podnesem. Nikada nisam razmišljala o tome, pričam šta želim, iskrena sam.

Izdvojeno

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Published

on

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Zdravko Čolić danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu i pjevač kojeg vole i poštuju sve generacije. Dokaz su uvijek pune arene i sale za koje se traži karta više.

Iako je decenijama na muzičkoj sceni, skandali ga nikada nisu pratili, a malo toga se zna i o njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Gotovo nikada ne možemo vidjeti njegove fotografije iz svakodnevnog života. No, na jednoj Facebook stranici objavljena slika iz 1962. godine, kada je Zdravko bio dijete.

Prepoznajete li čuveni bračni par: Napisali su ‘Ti si mi u krvi’, Čola im duguje mnogo

Imao je tada samo 11 godina. A svojevremeno je o svom djetinjstvu pričao da je bilo sretno i da ga pamti po lijepim trenucima.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending