Pratite nas

Izdvojeno

Legendarni gitarista doživio moždani udar

Published

on

Foto: EPA-EFE/CHUNG SUNG-JUN / POOL

Legendarni gitarista doživio moždani udar

Brajan Mej, legendarni gitarista grupe Queen, otkrio je da je doživio moždani udar. Fanovima se obratio preko video poruke, koju je objavio na Instagramu.

– Nadam se da ste svi dobro. Ovdje sam da vam prije svega donesem dobre vijesti. Mislim da je dobra vijest da mogu da sviram gitaru poslije događaja od posljednjih nekoliko dana. A ovo kažem jer sam bio u nedoumici jer se taj mali zdravstveni problem koji sam pomenuo desio prije nedjelju dana i kako su to nazvali bio je manji moždani udar i od‌jednom – iz vedra neba, nisam imao nikakvu kontrolu nad ovom rukom pa je bilo malo zastrašujuće.

– Moram reći da sam imao fantastičnu njegu i pažnju iz bolnice Frimli gdje sam išao plavim svijetlima koja su treperila… mnogo. Veoma uzbudljivo!

Dakle, dobra vijest je da sam dobro. Samo radim ono što mi se kaže, što je u suštini ništa. Kažnjen sam, ne smijem da izlazim – pa, ne smijem da vozim, ne smijem da uđem u avion, nije dozvoljeno da povećam broj otkucaja srca… – rekao je Mej.

Izdvojeno

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Published

on

Danas je najveća balkanska zvijezda: Prepoznajete li pjevača s fotografije?

Zdravko Čolić danas je jedna od najvećih zvijezda u regionu i pjevač kojeg vole i poštuju sve generacije. Dokaz su uvijek pune arene i sale za koje se traži karta više.

Iako je decenijama na muzičkoj sceni, skandali ga nikada nisu pratili, a malo toga se zna i o njegovom privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Gotovo nikada ne možemo vidjeti njegove fotografije iz svakodnevnog života. No, na jednoj Facebook stranici objavljena slika iz 1962. godine, kada je Zdravko bio dijete.

Prepoznajete li čuveni bračni par: Napisali su ‘Ti si mi u krvi’, Čola im duguje mnogo

Imao je tada samo 11 godina. A svojevremeno je o svom djetinjstvu pričao da je bilo sretno i da ga pamti po lijepim trenucima.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending