Pratite nas

Poznati

Ko želi da mu pjeva Čola mora imati “dubok džep”: MINUT 1.000 EURA

Published

on

Ko želi da mu pjeva Čola mora imati “dubok džep”: MINUT 1.000 EURA

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić Čola je nekoliko puta napravio izuzetak. Tako je pjevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića. Također je zapjevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, kćerke Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Međutim, ako se njegov raspored poklopi sa slobodnim vremenom, legenda na našim prostorima može da zapjeva i na vašoj proslavi. No, tom prilikom mora da se duboko zavuče ruka u džep.

Naime, za njegov nastup od 45 minuta potrebno je 45.000 eura, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 eura.

Naravno, pjevač ima i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na nekoj privatnoj proslavi.

Traži da bina bude izdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografisanja sa gostima, piše Kurir.

Kada se ovo zna, nije ni čudno što je Zdravko jedan od najbogatijih pjevača na prostoru Balkana. I da, ako je vjerovati portalu Portal Celebrity Net Worth, je njegovo bogatstvo procijenjeno na 20 miliona eura.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending