Pratite nas

Poznati

Branka ugostila porodicu pokojnog brata: S HANOM I SAROM OBIŠLA ČARŠIJU PA SE KUPALA U BAZENU

Published

on

Branka ugostila porodicu pokojnog brata

Branka Sovrlić, ugostila je svoje voljene. Porodica njenog pokojnog brata, Branka… Snahu Vesnu, bratića Ivana, njegovu suprugu i njihove kćeri. Hanu i Saru prvo je provela, sarajevskom čarsijom. Potom su boravili u Brankinoj vili na Ilidži. Kupanje sa njenim bratanicama. Uživala je, kaže, sa svojim voljenim bićima.

Svi su zajedno su kasnije otišli do daidže u Mostar.

– Moj daidža je ženio svog unuka. Svadbarsko veselje se održalo u tamošnjem salonu “Afrodita”. Bilo je prekrasno. Meni naročito okruženje, mojih bližnih – kazala je Branka, no nije pomenula podatak da je pozvana da zapjeva na pomenutoj zabavi.

Njen izlazak na scenu, sve je digao na noge. Njeni hitovi, “Lido, Lidija”, “A tebe nema” te, mix svih žanrova, uzrokovao je urnebesna atmosferu. Branka je kaže sudionici, jedva uspjela da ostavi mikrofon.

– Jeste! Drago mi je da sam bar nekolicini ispunila želje – skromno je rekla, luksuzno odjevena i ovog puta, modna liderka.

Jasna Durić

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending