Pratite nas

Poznati

Koke uoči koncerta 26. oktobra u Skenderiji: Razmjenjivat ćemo emocije, muziku, suze

Published

on

Gdje je Semir Cerić Koke, tu je dernek. Tako će zasigurno biti i 26. oktobra u sarajevskoj dvorani ‘Mirza Delibašić’ (Centar Skenderija).

– Sarajevsku publiku čeka sastanak sa mnom. Razmjenjivat ćemo emocije, muziku, suze… A, na kraju ide dernek koji uvijek obećam i ispunim – kazao je za Hayat.ba uoči koncerta koji publika željno iščekuje.

Osim dobrih starih hitova ‘Kafanica laganica’, ‘Treba vremena’, ‘Glumica’, ‘Aida’, publika će uživati i u novim pjesmama.

– Za koji dan izlazi pjesma ‘A ona je htjela sa mnom svatove’. Moj prijatelj Milenko Jakšić napisao je dio teksta. Ja sam radio muziku i drugi dio teksta. Aranžman je radio Bane Vasić – otkrio nam je.

Prije spektakla koji se sprema u Sarajevu, Koke je odlučio napuniti baterije kako bi te večeri mogao da pruži svoj maksimum.

– Od maja do danas imao sam čak 38 nastupa. Ne mogu reći da nisam umoran nakon toliko vremena na sceni, ali moja energija je takva da sve prebrodim s osmijehom – istakao je pjevač.

Iza njega je dugih 35 godina na sceni, brojni hitovi i nastupi, ali priznaje da posljednjih godina radi čak i više nego što je to bilo ranije.

Na pitanje šta je sve stalo u 35 godina, Koke kaže:

– Bilo je svega, ali najbitnije da sam uvijek izlazio nasmijan i veseo iz svake situacije.

Karte za koncert u Sarajevu su u prodaji na www.kupikartu.ba, na biletarnicama BKC-a i platou Skenderija.

– Baš kao što poručuje pjesma ‘Kafanica laganica’, treba da se družimo, da smo raja i da ne pitamo kako se ko zove – zaključuje Koke.

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending